JANINAS

Jag är omständig, jag vet

Jag avbokade just vårt möte med Wasa Huoneistot, men det kändes bara så onödigt när vi har bestämt oss för att hyra något privat. 

Priset för en tvåa kan vara samma pris som för en trea man hittar i någon tidning, vi tar nog hellre en trea isåfall. 
Nu ska jag börja fundera vad vi ska skriva i vår annons som vi ska lägga in i Vbl (tack Jessica för tipset!).. hoppas det fungerar bättre. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    håller med S! skriv "skötsamt par.." o lägg till att lgh får vara i eller i närheten av centrum.. så ringer många! minns då jag var 18 o skulle flytta hemifrån.. de ringde säkert om 16-24 tvåor! den längst bort var då i stenhaga.. är ju ofta billigare att bo lite utanför o även i brändö, stenhaga osv å är det ju ändå nära till butiken om kravet är att ni måste kunna gå/cykla in ti centrum o int har tillgång ti bil.. ju närmare stan desto dyrare oftast + beroende på hur ny bostaden som sådan är.. :) Hoppas ni hittar ngt o lycka till!! :)

  2. S

    Om ni börjar annonsen med "Skötsamt par söker.." så får ni garanterat många svar! Vi fick över 20 svar då vi hade i vbl, vi åkte och tittade på de som lät intressanta och den fjärde lägenheten vi såg blev vi helt förälskade i. Så det löns verkligen att sätta ut annons! :)

stats