JANINAS

Jag har en plan

Jag har blivit lite inspirerad av vissa bloggar där bloggaren visar ”dagens outfit”, det verkar ju ganska roligt så jag har tänkt att jag ska börja ta bild av min och Nicolinas outfit! Jag tänkte att det kanske är lite roligare att se både mamma och bebis än att bara se mig och mina kläder :P

Så det ska jag försöka börja med, jag kan redan säga att det inte kommer bli varje dag eftersom jag vet att jag inte kommer komma ihåg det varje dag, men jag ska försöka så ofta jag kan!

Dagens outfit kommer lite senare när både mamma och babyn är färdiga för dagen :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats