JANINAS

Jag lever än

Ursäkta tystnaden men jag hade plötsligt ingen lust alls att sitta vid datorn. Skönt med en bloggpaus i alla fall, nästan så skönt att jag gärna väntat ytterligare en dag med uppdateringen. Hehe.

Ska berätta lite om lägenheten i alla fall. Den blev inte såld trots att båda som var hit och kollade var väldigt intresserade, MEN nu ikväll har en mäklare varit här och kollat på lägenheten och ska hjälpa oss få den såld. Vi har ju gjort allt vi kan göra redan, och vi har ingen orsak att vänta längre så det känns verkligen bra att det är någon annans jobb nu att få den såld. Han som var här tror dessutom att han redan har flera möjliga köpare, så det kändes bra att höra. Vad som känns ännu bättre är att vi betalar inget ifall den inte är såld inom fyra månader, och det ger ju mäklaren en spark i baken att så snabbt som möjligt börja på och faktiskt jobba hårt för att hitta en köpare. Känns bra att veta.

Redan imorgon ska han börja på och prata med de han redan nu vet är i behov av ett hem som vårt. Så vem vet, kanske jag föder i Vasa denna gången också. Håll tummarna att det går snabbt nu! 

Magen idag, i vecka 26+6. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats