JANINAS

Jag och mitt kastspö

Godmorgon bloggen!

Igår var jag och Daniel på fisketur med min morbror. Vädret såg lite ostabilt ut när vi åkte iväg, men vi chansade i alla fall. Vi hann fiska ungefär 20 minuter och jag hann få TRE fiskar på kroken men alla släppte, sen kom stormen. Vi fick lov och springa tillbaka till bilen, så hastigt kom det på. Träden låg nästan längs marken, regnet öste ner och vågorna slog mot stenarna. 45 minuter senare ungefär var det över, och vi gick ut och fortsatte fiska. 

Nicolina var hos sin farmor och farfar så länge vi var borta, när vi sen kom för att hämta henne blev hon så glad och hade så mycket att berätta :) När hon fick se pappas fångst blev hon alldeles till sig och gick runt med den i famnen. Ni kan ju tänka er hur hon luktade sen, haha.


Lugnet efter stormen.


Jag och min fiskeman.


Nicolina visar stolt upp pappas lilla firre :)


.. och bjuder ut den åt frassen Travis, som dock inte var så intresserad.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats