JANINAS

Jag slår ett slag för mänskligheten

Jag tror nog vi alla blivit mer eller mindre mobbade nångång. Själv har jag sen barnsben fått höra att jag har stor näsa, stor panna, är anorektisk, m.m. Vi vet väl alla hur nere man blir av att bli mobbad/retad, speciellt för något som man inte rår för (som t.ex. utseendet). Själv skulle jag aldrig aldrig ALDRIG ens tänka tanken på att skriva något liknande som ni kan läsa här ovan. Det är gamla (och några nya) kommentarer, några av de måånga kränkande kommentarerna jag fått.

Man kan ju fråga sig hur ni som kommenterar sånt här har blivit uppfostrade, och har ni ens något samvete? Jag själv skulle aldrig kunna såra en människa på det där sättet, även om JAG inte tar åt mig av att någon anonym skriver att jag är ful, men tänk om jag skulle må riktigt dåligt från förut och ni gjorde så att jag började må ännu sämre och därmed inte skulle kunna vara så bra mamma åt min barn, eller tänk om det gick så långt att jag skulle ta självmord? Skulle ni va nöjda då? Skulle ni sova gott med vetskapen att mina barn blivit utan mamma och att min familj mist en dotter/syster/fästmö/vän? Bara för att ni tyckte att jag förtjänade lite skit? För JAG VET att det bara är det det handlar om. Visst, man kan ogilla/hata någon p.g.a. deras åsikter, personlighet, sätt att vara, men man förolämpar inte den personen ifall man är nöjd med sig själv och sitt eget liv. Så är det bara. Så hur mår NI egentligen?

Nu har jag riktigt på riktigt fått nog. Jag har polisanmält en kommentar men jag skriver inte ut exakt vilken. Vet ni varför? För att de som kommenterat på senaste tiden ska få leva i ångest resten av sommaren. Allihopa. Ni ska få ångra att ni gjorde något så onödigt som att kalla mig fula saker. Ni ska få ligga sömnlösa och bara vänta på det där brevet. Eller samtalet. Eller besöket. Ni ska inte få ha en endaste solig dag utan att tänka på det här misstaget ni gjorde. För det förtjänar ni.

Så kanske ni andra som kommenterat skit på andras bloggar eller på min för länge sen tänker lite extra före ni klickar iväg en förolämpning nästa gång, för man kan faktiskt anmäla. Ni begår ett brott när ni skriver sådant som kränker eller skadar en persons ära, antingen den objektiva äran (gott namn, rykte och anseende hos andra) eller den subjektiva äran (den egna känslan av vad ens anseendé är).

Och till sist vill jag uppmana alla er andra som fått/får ohyggliga kommentarer att inte ignorera, anmäl skiten! Det är just p.g.a. att ingen orkar anmäla ”småsaker” som det fortsätter. Man kan få så hemskt fula kommentarer utan att orka bry sig, just för att det bara är en kommentar från en anonym. Man SKA ju inte bry sig men tänk om ingen gör något åt saken, skitstövlarna tror de kan partaja fritt var de vill och så ett två tre klickar de in sig på fel blogg och skickar iväg något fult och så råkar det vara åt någon som mår riktigt dåligt från förut. Detta beteende är inte acceptabelt i verkliga livet och samma regler gäller på nätet!

Alla kommentarer har en IP-adress, och man kan själv spåra den på nätet för att se vilket land den kommer ifrån. Mycket närmare än så kommer bara poliserna så även om kommentaren är skriven av ”anonym” så är det enkelt för poliserna att hitta namn och andra uppgifter. Så återigen, ingen är anonym på nätet.

Finländare kan göra en elektronisk anmälan HÄR. Man loggar in via bankkoder eller mobilcertifikat. Tjänsten är givetvis kostnadsfri.

Let’s buuurn these bitches!!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Vad ledsen man blir att det finns så många människor där ute som uppenbarligen mår så dåligt att de måste kommentera andras bloggar med elaka förolämpningar. Jag hoppas att du inte tar åt dig av dessa utan förstår att det ligger någonting bakom (avundsjuka, dålig självkänsla, mentala problem) och att det egentligen är synd om dem. Fortsätt med ditt för jag tror att en överlägsen majoritet bloggläsare ser dig som en fin mamma och duktig bloggare!

 2. Veronica

  Hej!
  Jag måste säga att, jag vet inte hur jag kom in på din blogg.
  Men shit du gör så jag får mera kraft i mig och du är bara så duktig av det :)
  Människor som klagar på andra är bara avundsjuka på det dom inte har.
  Avundsjuka leder till skitprat, och så kommer det alltid att vara.
  Gå med huvudet högt snygging.
  Vem tusan hade inte velat se ut som dig å ha två barn liksom :) Go GIRL :) <3
  Tuta och kör bara för du har kommit så långt, diggar din Blogg som bara den :)
  Livsglädje så fina barn och du hittar alla små livs gnistor i livet :)
  Bästa bästa massa kramar

 3. Siri

  Hej ville bara säga att jag har följt din blogg i något år nu och att jag tycker att du verkar vara en otroligt stark människa som klarar av att vara en duktig två barnsmamma, klara dig genom dina stress problem och allting. Jag är bara arton men jag lever med ångest attacker och stress så jag vet hur jobbigt det är. Och du är otroligt vacker! <3

  JANINA SVARAR: Ååh tack, vad snäll du är! Det är jobbigt att ha ångest och stress gör ju bara ångesten värre. Hoppas du ändå kan leva som vanligt med dina ”problem”! :) Kram

 4. Felicia

  Men herregud så folk kan skriv! Man blir ju seriöst förbannad :O sätt dit dom här jävlarna en gång för alla! Usch va jag blir arg på sånt här!
  Å du vet väl nog att du e himla vacker å du har så fin familj!
  Funderar själv också vad såna här människor har för uppfostran.. -.-

 5. Lisa

  När jag läste det där blev jag chockad att någon kan skriva så!
  Vad har du för diagnos? Ja detkan dom nog bäst fråga sig själavandring vad det är med dom!
  Både Jolie och nicolina är super gulliga, och du!

 6. Felicia

  Helt allvarligt så skäms för mitt släkte när jag inser hur patetiska vissa näniskor är. Personer som beter sig på detta viset saknar allt som kallas empati. Man kan fråga sig vart f*n deras föräldrar har funnits under deras uppväxt, för någon vidare uppfostran kan de inte ha fått.
  Janina, jag har följt din blogg sedan några månader innan du blev gravid med Joline och tycker att det är lika roligt och intressant varje gång du skriver något nytt. Men nar man får läsa att du får sådana kommentarer så blir jag förargad och chockad. Du har de roligaste, härligaste och sötaste barnen jag har sett och ärligt talat så avundas jag din figur. Du är så smal och fin. Att du har fött två barn kan jag knappt förstå.
  Ta inte åt dig utav vad avundsjuka människor skriver. You go girl!

 7. Mathilda

  Asså what…. Helt ärligt, dom e inte ens värda ditt mittenfinger. Så jävulskt barnsligt, har man verkligen inte växt upp från åldern då man sitter o e kaxig bakom en dator skärm så ska man nog inte använda internet för fem öre heller!
  Btw, älskar din blogg, och de där om att du inte har utseendet, HA HA värsta ja hört, du är otroligt fin o söt! Snubblade in på din blogg för någon månad sen o var som fast direkt!

 8. Ronja

  Förstår inte vad någon får ut av att skriva såna kommentarer? Hur elak kan människan bli? Och att säga att ett barn är fult? Finns inte en endaste unge på denna jord som skulle va ful, finns inte en endaste människa som e ful! Alla ALLA e vackra på sitt sätt! Och Alla e vi olika och det är ju tur! Blir faktiskt riktigt arg då jag läser kommentarerna uppe i inlägget! Hur kan man skriva sånt? Själv skulle jag bryta ihop om jag fick höra att jag e ful, man har väl tillräckligt med komplex? Nää, fy va bra att du anmält och att åtminstone någon av dessa som ligger bakom kommentaterna får sin skit tillbaka!

 9. Sofia

  Mår dåligt när jag ser hurudana hatiska kommentarer du fått mottaga, jag kan inte förstå hur det kan finnas såna där människor. Usch fy. Många kramar åt dig och din fina familj!

 10. k

  Bra gjort! Om någon är så elak så de ens tänker når skit så kan de väl lika gärna sluta läsa så slipper de reta upp sig själva och göra något så korkat som skriva en dum kommentar och såra dig eller dig och din familj!

 11. Kajsa

  Men herregud! Vad är det för människa/människor som skriver såna där kommentarer?! Vad har dom haft för uppfostran. Så sjukt!

  Du är otroligt vacker och det är dina barn också! Kram!

 12. Rebecca

  Vem har int shoppingpåsan i sängin???? Ja trodd he va normalbeteende… Du e i alla fall assnygg, å Nicolina så jävla söt. Ha e bra!

 13. Emma

  Att det kan finnas så elaka människor där ute, jag blir så arg när jag läser vad dom skriver om dig och dina barn. Avundsjuka idioter är vad dom är. Du är fin som du är och jag tror att du tycker det med så låt inte dom där idioterna ta det ifrån dig! :)

 14. susanna

  en sak om någon hoppar på en själv, men fan om det ska börja gå ut över ens barn och deras små oskylldiga utseenden, då j*vlar får det va nog! vidrigt och kämpa på!

 15. Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

  Förstår inte meningen med detta näthat! Varför lämna sådanna kommentarer? Jag skulle ALDRIG komma på tanken att skriva något elakt så. Jag får också liknande grejer på min blogg då och då och man blir ju så jäkla ledsen och arg. Bra du anmält, kram

 16. sanna

  vadå stor näsa, stor panna?? det har du inte alls, DU ÄR VACKER SÅ SOM du är, och Nicolina ärrr världens sötaste barn, bry dig inte om idioterna som skriver så, ta hand om dig och barnen, kram <3

 17. Sandra

  Det gjorde du riktigt bra janina!
  Jag fattar inte heller hur folk ens kan skriva såna där elakheter till andra personer..
  För det första så känner dom inte dig alls och vet ingenting om dig.
  För det andra så måste dom vara väldigt avundsjuka på dig och din familj, för vem får ens upp tanken att skriva något dumt till någon..
  Men liksom HAHA, vem orkar kommentera att man lagt upp påsar på sin egna säng? Va är de ofräscha liksom? Jag fattar inte det.. Jag Lägger alltid upp påsarna på sägen efter en shoppingtur, de gör väll nästa alla? Eller tydligen inte.. Men de måste då vara en väldigt konstig människa som har en otrolig bacillskräck.. Konstigt lät det iallafall!

  Du ska iallafall vara riktigt stolt över både din kropp, dina barn som är såå fina och din kille som verkligen älskar just DIG för hur du ser ut och hur du är!
  Jag ser iallafall ditt liv som perfekt, kram fina du!!<3

 18. Heidi

  Hej,
  bra gjort! Ush såna kommentarer! Och tänk om dessa hadde varit skrivna till någon med dålig självförtroende eller en som är osäker på sig själv! Tur att du är stark och lyssnar inte på såna här!

  Självklart kan man inte tycka om alla, men vad förtjänar jag på att säga det ut? Jag väljer ju själv vilken blogg jag vill följa. Tyder bara på allt för mycket fritid om man läser blogger man inte tycker om. Eller så tror jag de som skrivit dessa fula kommentarer är avundsjuka på dig/ ditt liv/ din fina kropp/ din familj…

  Jag har inte alltid samma åsikt som dig, men vad gör det? Alla har rätt till egen mening och åsikt!

  Stå på fina Janina! :)

 19. Heidi

  Jisses…. Vad folk kan vara elaka! Som om de skulle veta något om ditt liv och vilken social omkrets du har, bara för att du inte nämner din familj/vänner i varje inlägg som du skriver betyder ju inte det att du inte bryr dej!
  Och att du skulle vara ful kan de ju glömma…
  Men värst är endå kommentaren de fäller om din söta, oskyldiga dotter, mår illa av att bara tänka på det!!!!
  Du har en otrolig styrka som orkar med allt detta skitsnack :P Och jag har träffat dej och din familj i verkliga livet när ni kommit och handlat till affären jag jobbar i och jag har till ock med hjälp dig med ett postpaket och du är en snäll och positiv människa och har en underbar familj :) Låt aldrig någon ta ner ditt självförtroende Janina :)

 20. Nina

  BRA gjort ov de ti anmäl!!
  Ja hallder me övriga jär, du e fin, era barn e söta å he syns ho bra som helst att Daniel älskar de!!
  Hoppas int do läter sånde fega mänskor laga de ti må dålit!!
  Ta hand om de!!

 21. C

  Gud. Tänk att det finns människor som måste hålla på och skriva sådär för att de ska kunna må bra över sig själva. Det är fruktansvärt synd om dem, egentligen. Men det betyder inte att det du gör är fel, tvärtom! Man ska inte ta sådant, det är starkt av dig att sätta ner foten, men jag hoppas bara att du vet att du har massor av läsare av den andra sorten också. Jag brukar oftast inte kommentera din blogg, men just nu måste jag bara säga det här:

  Du är superfin. Du har jättefint hår, jättefin kropp, jättefint ansikte. Jag tycker inte att du ska ändra på någonting, och jag är säker på att Daniel håller med. Klart att du inte ska känna dig osäker – faktum är att du är hur vacker som helst, och du ska vara stolt över ditt utseende.

  Jag tycker att din blogg visar att du uppskattar dina vänner supermycket, och även din familj. Du skriver ofta om dina systrar, och jag tycker att det är härligt att ni har en dröm och ett mål om att bo i Sverige. Det får såklart ta sin tid. Jag är säker på att ni kommer att komma hit till slut :)

  Nicolina är så fantastiskt söt, och hon verkar vara så go’ och härlig. Samma sak gäller Joline!

  Och ordning och reda kan man väl knappast klaga på när det gäller er? jag tycker att ni har det hur mysigt som helst hemma hos er.

  Så snälla, även om man alltid tar åt sig av elaka saker som folk skriver, ta åt dig av det snälla också :) Jag menar verkligen varenda ord av vad jag har skrivit. Jag tycker att din blogg är fantastisk härlig med fina bilder och härliga berättelser om ert liv och er lilla familj. Vi är många som älskar den och gör man inte det så har man inte heller här att göra! Kram

 22. Lina

  Tycker det är grymt att du gör vad du kan för att samvetslösa idioter ska åka dit. Alla har rätt till en åsikt, så är det. Men det finns ALDRIG någon anledning att kränka någons utseende och framför allt inte ge sig på små oskyldiga barn. En person som själv hade barn skulle aldrig någonsin få för sig att säga såna saker om ett barn. Det handlar till 100% om tjejer, tonåringar som är avundssjuka på hur långt du kommit i livet till skillnad från dom. Det är aldrig vettiga människor med sunda relationer som skriver sånt där. För ingen normal människa är så otroligt känslokall och respektlös. Ibland blir jag rädd när jag tänker på att våra barn ska växa upp det detta problem som bara växer och växer. Jag skulle vända upp och ner på hela landet för att sätta dit den som gjorde så mot mina barn, utan tvivel. Jag kommer inte bara ta att någon behandlar mina barn så, och jag kommer aldrig tillåta att mina barn behandlar någon så. Då har jag misslyckats totalt med allt jag velat förmedla till mina barn.

  Kämpa på Janina, du gör ett grymt jobb och är en riktigt bra mamma till dina barn!

 23. Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

  Det är sjuuuukt vilka vidriga människor det finns!!!

  Ta inte åt dig, ni är en grym och snygg familj ♥
  Älskar din blogg och har läst den så länge jag kan minnas :)

 24. daniela

  Herregud.. Folk som skriver sådana kommentarer måste ha stora problem med sig själva! Bra att du har anmält!!

 25. sara

  Alltså herregud, det här är ju bara sjukt. Att folk täcks säga såna saker överhuvudtaget! Finns inte samvetet hos dessa individer?? De människor som inte gillar bloggen kan väl bara låta bli att läsa den då, och inte kommentera en massa elakheter om något som de inte har någonting med att göra….
  Du ska veta att jag läser din blogg varje dag fast jag inte känner dig personligen, och jag tycker verkligen att du är en väldigt vacker och stark kvinna som är en väldigt bra förebild för många! Världen behöver fler som du! Var stark!
  Kram

 26. Lina

  Oj Janina så hemskt! Snälla ta inte åt dig, fast jag vet att det är svårt! Har följt med din blogg en längre tid och jag beundrar dig enormt! Du är en så fin mamma åt dina fina barn, stark och modig som klarar av både föräldraskapet som så ung och att ännu skriva om ditt liv på en öppen blogg och ta emot all skit. Försök stå ut, vi är så många som beundrar dig!

  KRAM!!

  PS. jag har alltid mina shoppingpåsar på min obäddade säng, inget konstigt alls!!!;)

 27. *

  Det enda jag ser i din blogg är en vacker, duktig mamma med 2 underbara och fina barn.
  Tyvärr finns det människor som är avundsjuka på de som klarar sig bra och har ngt som de människorna kanske önskar att de också hade.
  Jag håller tummarna för dig och hoppas att du inte tar åt dig av vad dessa/denna avundsjuka och elaka människor/människa har ryggrad att slänga ur sig åt andra.
  Du bemöter kommentarerna väldigt moget och bra och det säger mer om dig som person än om den/de som har skrivit de barnsliga påhoppen ;) U go girl!! Ta hand om dig och din fina familj och ha en trevlig helg :)

 28. Alexandra

  Det är egentligen synd om de där människorna som kommenterar sådär, det kan inte vara lätt att vara iq-befriad och socialt missanpassad. Jag lider med deras familjer. Janina – din blogg är så underbar att läsa. Hoppas du kan skita i snorvalparna som bara gnäller, och att de som gömmer sig bakom internetanonymiteten får sina straff. De är nog ofta stor i orden-liten på jorden som gäller där, men med tanke på framtiden borde de inte gå ostraffade. Keep up the good work !

 29. Anonym

  Både du och Nicolina är jätte fina och jag hoppas att jag blir en lika bra mamma som dig när jag får barn <3

 30. Martina

  Alltså fy vilka kommentarer! om jag ska vara ärlig nu , så tycker inte jag att kommentarerna jag just läste stämde. speciellt INTE att Nicolina skulle vara ful ! DET VAR DET VÄRSTA! så kan man ju inte säga om ett litet barn , jag tycker hon är jättesöt ! :)
  bra att du står på dig! Jag gillar att läsa din blogg och veta vad du/ni håller på med, och dig är det inget fel på heller :)
  Har ju själv blivit mobbad via nätet och sånt så jag vet hur det känns.

 31. Elin

  Det som gör mig mest upprörd är hur någon annan människa, säkerligen dessutom vuxen, kan sitta & kalla ett litet barn fult?! Usch, vilka äckliga människor det finns här i världen!

  Du ska veta att du har skapat två väldigt fina flickor & dom brås absolut på sin mamma! Tycker att du har ett väldigt fint utseende, låt igen annan människa säga något annat! :)

 32. Linn

  Vilka vidriga jävla människor!!!! Mår dåligt av att läsa kommentarerna, hur kan man ens lägga ner så mycket tid på att hata? Och skriva att din dotter har en diagnos?! Vad fan är felet på dessa människor?? Blir så förbannad!! Bra att du anmäler!! Har printat bilden och lagt upp på Twitter, hoppas det var ok. Kram

 33. Malin

  NEJ FYFAN vad arg jag blir av att läsa dessa otroligt ELAKA kommentarerna.. Fattar inte hur man kan va så himla elak mot någon människa. Hemska ord som skrivs sårar fan mer än vad man tror.. Hoppas verkligen inte du tar åt dej av dessa jävligt OMOGNA människorna som slängt in dom kommentarerna, det är fan pinsamt hur folk är funtade.. USCH! Jag förstår inte heller meningen med att kommentera när man ska hålla på så. Förstår att du polisanmäler detta, de är mer än rätt! Jag följer din blogg och den e otroligt bra=) hoppas att du inte lägger ner den, pgv några otroligt AVUNDSJUKA och ELAKA människor.. HEJA dej :D, du e stark.. Kram SkåneTjejen Malin

 34. Sofia

  Jag brukar följa din blogg dagligen och ja gillar int ens bloggar. Du skrivet på ett moget sett och har bra perspektiv på livet och vad du vill göra. Att några småbarn, jag kan nästan lova dig att de e unga omogna tonåringar med lite att göra, kommenterar olika dumheter på din blogg ska du ignorera. Grejjen e den att du har en fin familj, du har framtidsplaner och vågar vara dig själv. Förstärk de. De e jättemodigt av dig att hålla igång en blogg och ta emot omogna kommentarer, men ifall du själv känner att de påverkar dig och du börjar må sämre, kanske osäkrare, så ska du sluta.

  Jag vet att man vill vara stark och kunna ta emot skit utan att bli berörd – men vi e alla människor – och vi blir berörda. Vi vill att folk ska tycka om oss och vi vill bli älskade så den kan bli tungt att få höra elaka saker om sig själv. Sköt om dig vännen.

 35. Linnea

  Man blir ju ledsen bara av att läsa dessa kommentarer!
  Hoppas verkligen att du inte tar åt dig! Din blogg är bra, du är fin och alla som tycker något annat kan låta bli att ens kolla din blogg.
  Det är ju pinsamt att folk kan bete sig så jä*la illa.

 36. Angelica

  Men whaaat nu blev jag riktigt arg, det där är ju bara sjukt. Hur är folk funtade egentligen, att man ens kan sänka sig så lågt! Vet du om det handlar om samma person eller flera som kommenterat?

 37. Carrie

  Jag bloggade för några månader sen men la ner bloggen pga olika saker, ska börja blogga igen någongång. Vill säga att att jag har följt din blogg några år och du har inspererat mig mycket och har en fantastisk blogg som du absolut inte får lägga ner!. Jag följer den varje dag och tycker att du och Daniel har styrt upp så otroligt mycket bra tillsammans, eran styrka och erat mod mm. Stå på dig Janina!.

 38. Sofie

  Blir så arg när jag ser såna kommentarer, varför ens kommentera om man bara har negativa saker o säga? Jag har läst din blogg länge och beundrar dig starkt och de har jag alltid gjort. Du är både snygg och en jävligt bra mamma, och dina barn är de sötaste jag sett. Bara strunta i alla elaka kommentarer om dig och dina barn, folk som skriver sådant är bara avundsjuka!
  Att säga något negativt om dina barn och deras utseende är de elakaste och fegaste man kan göra, du borde anmäla den personen!

  Kram från en trogen och beundrande läsare som läser din blogg dagligen och älskar den!

 39. emma

  Jag känner verkligen med dig. Hur kan folk vara så taskiga! Har inga egna barn men älskar din blogg, en sån bra blandning av vardag och mode:)

 40. B.

  Men alltså va fan.. Hu kan folk skriv såndi saker bara fö att?! Bra att du ha anmäla, å hoppas e får flejr som utsätts fö sama sak att å anmäl!
  Ni e en fin familj!

 41. Mimmi

  bra gjort! har aldri fatta vaför folk siter bakom ”anonym” å skriver massa taskiga kommentarer… speciellt tå he på skrivstilen klart å tydligt e folk som kombär från eins närtrakter, elär som man kanske t.o.m känder i verkliga livet. tycker man kan halld alla taskiga tankar å kommentarer fö sesjölv! man behöver itt tyck om all, all gillar olika utseenden å personliheiter osv, men he e no bara jävlit FEGT att skriv sånde saker åt folk. mang åv ti kommentaren do fått kombär säkert från folk som aldri eins ha träffa de, bara läser din blogg. va har ti fö rätt ti bland se i tett liv?

 42. Ingen Annan Än Anna

  Så hemska kommentarer du fått, helt obefogat! Det borde inte spela någon roll, men jag tycker du är jättevacker i alla fall. På riktigt! :)

  Bra gjort att anmäla till polisen, och att låta alla vänta! Haha, du är underbar <3

 43. Josefin

  Nej usch, man säger för fan inte något så fult om någons BARN! Vad har ni för fel människor?
  Helt rätt av dig att polisanmäla, folk verkar tro att det inte är så stor grej att sitta och skriva spydiga kommentarer..

 44. Maria

  Kommentaren om Nicolina är väl ändå värst av dom alla, hur pinsamt lågt kan en människa sjunka egentligen, ge sig på ett barn sådär?? Man blir ju rent äcklad.. :/

 45. Frida

  Usch vilka människor det finns.
  Du ska verkligen inte ta åt dig minsta lilla, du är jätte vacker och alla i din familj! Barnen smälter man ju nästan av då man ser. Nej det måste vara några 12 åriga snorungar som skriver alla de där sjuka kommentarerna? Jag hoppas innerligt att de kan få hjälp nu då de blir anmälda, för något står ju inte rätt till om man beter sig på detta viset.

  Lycka till!

 46. Maria

  Bra skrivet och fy fan för såna här människor som känner sig så misslyckade att de måste försöka dra ner andra i skiten med.. Man behöver ju faktiskt inte bete sig som en skitstövel bara för att man inte mår bra själv..

  Hoppas personen du anmält får sitt straff :)

 47. Linnéa

  BRA Janina! Grymt bra gjort av dig. Som jag brukar säga: Ta ingen skit!! Det är på tiden att folk reagerar och verkligen gör något för att förbättra klimatet på internet. Fortsätt vara Du, för Du är grym. Snäll och omtänksam och säkert en helt fantastisk mamma till dina söta barn. Framför allt så verkar du vara en väldigt ärlig person som är dig själv till 100%. En av de bästa bloggarna på nätet helt klart. Kram :)

 48. Hanna

  Herregud. Är folk helt från vettet?
  Att man bara kan skriva så. Fy fan.
  Du är grym! Det är bara ren avundsjuka.
  Så irriterad man blir.
  Bra gjort att anmäla!

 49. Elin

  Men vad i..? Jag fick rysningar av hur ledsen jag blev av att läsa dom där kommentarerna. Att dom inte bara kommenterar DITT utseende utan även kränker dina barns utseende är ju fan sjukt. Jag har så svårt att greppa att det faktiskt finns sådana himla hjärtlösa idioter.

  Hade det varit jag så hade jag blivit otroligt ledsen. Hoppas du inte tar åt dig av sånt där skit. Du är otroligt vacker och att döma av det man ser av dig och din fina familj i bloggen så tycker jag du ska vara väldigt stolt. Jag tror det är många här som mer än gärna hade haft ditt liv.

 50. Mimmi

  Bra skrivet och viktigt att ta upp sådana här saker.
  Anonyma, elaka kommentarer är så oerhört fegt och löjligt. Om de tror att man kan hålla på så utan konsekvenser får de skylla sig själva. Bra att du anmäler! Tycker du kunde anmäla flera av dem.

 51. emma

  Jannina! du verkar vara en sjukt go tjej och din blogg är underbar. du har verkligen ingen stor panna eller ful näsa! du är otroligt vacker och har en kick ass body!! du har fött två vackra döttrar och det syns verkligen inte på dig.

  tänkte att med allt hat behöver du lite kärlek- DU ÄR GRYM!!

 52. Malin

  Stod det något om hur lång behandlingstiden är då du gjorde anmälan? Jag undrar bara hur pass allvarligt polisen tar på sådana personliga påhopp i en blogg, vad de lägger sin tid och sina resurser på. Hoppas de behandlar ärendet och inte bara ”struntar” i det, samt ser till att nätmobbarna får sitt straff! Hemskt hur människor beter sig bakom en skärm.

 53. Linda

  ja herre min tid. Usch säger jag bara . Själv sku ja no funder en ti två gånger om man sku skriv nåmer efter hede. Men int kan man ju låt dem vinn heller.. :O :D

 54. linda

  Oj så bra skrivet! :) har själv aldrig fått några dumma kommentarer men jag kan förstå hur det känns! Hur folk ens kan skriva något såntdär till dej som tidigare mått dåligt och fått medicin för det. Folk måste själv må dåligt om de ska kunna skriva något sådär elakt, för om man mår bra och är nöjd med sig själv trycker man inte ner andra! Så är det bara! känner inte dig personligen men jag får en uppfattning om att du är en stark kvinna! Har sett dig en gång i minimani då du var med dina barn & handla :) och så har jag också sett dig i nykaabi :) har tänkt komma fram men det har bara inte blivit av.

  Finns så mycket man kan tillägga om detdär med dumma kommentarer.. men vi hoppas att personen/personerna får det tufft resten av sommaren och att polisen ger dom en rejäl läxa!

 55. Helena N

  Jag blir alldeles matt, jag kan inte fatta att folk verkligen skriver något så jäkla elakt. Helt ofattbart!
  Men vad bra att du har tagit i med hårdhandskarna nu fina Janina.
  Det är som du säger, hur mår dessa människor egentligen?
  Själv har jag följt din blogg, sen jag av en slump hittade den när jag letade efter loppisar i Vasa.
  Sötnosen Nicolina var bebis, och jag fastnade direkt, för att ni verkade vara en sån härlig liten familj.
  Är så fint att ha följt er hela vägen, genom skoj och ibland jobbigheter, och sett hur ni svetsats samman mer och mer.
  Du är en fantastisk mamma, ni är fantastiska föräldrar, har två bedårande söta prinsessor, och ni gör allt för dem.
  Önskar att alla barn kunde få en lika fin barndom som Nicolina och Joline har.
  Ni är bäst!
  Massa kramar Helena N

 56. e

  HERREGUD. Jag mår fysiskt illa av det här. Huuuuuuur kan man bara tänka tanken att hålla på sådär. Och framför allt mot lilla söta Nicolina!? Hur kan man skriva att ett litet barn är FULT?
  Varenda människa som vet något om det riktiga livet kan se att du är en bra mamma, en bra flickvän och syster.
  Det är så få unga mammor som lyckats så bra som du. Jag kan fortfarande ibland inte förstå att du ”bara” är 21 år gammal.
  Och snygg ÄR du. Ingen är väl i regel nöjd med sitt utseende till hundra procent. Alla vill vi ändra något, men du ÄR snygg (inte för att det spelar någon roll egentligen) och hur människan som skriver till dig att oroa dig om Daniel egentligen älskar dig eller önskar att du såg annorlunda ut… Kom igen! Bara genom fotona på bloggen ser man hur helt jäkla tokig han är i dig. Usch vilka hemska människor som får hållas hur mycket de vill på internet. Hoppas de någon dag får skämmas. DU däremot är så fantastisk. Var sjukt stolt över dig själv alltid!

 57. Emilia

  Jag undrar också hur dessa människor är uppfostrade??
  Det är bra Janina, ta inte åt dig/er!! Dessa människor är så patetiska så det är tragiskt…
  Ni har jättefina och riktiga charmtroll till barn. :) Och du Janina,är jättefin och en superbra mamma! Du om någon är en bra förebild till uttrycket ung mamma. Kram till dig! :)

 58. Cecilia

  Vilka vidriga kommentarer. Bra gjort att du anmält det!! Denna/dessa personer måste ju må fruktansvärt dåligt psykiskt eftersom behovet finns att klandra ner på en annan person på dethär viset. Men jag hoppas att du inte tar åt dej av dessa kommentarer, vilket jag inte tror att du gör. För varken du eller Nicolina är fula. Nicolina är en sån söt och finurlig stor tös :)

stats