JANINAS

Jag sväljer och kämpar emot

Fortfarande väldigt illamående, just nu vill jag bara gå och lägga mig för att slippa vara vaken.
Det finns flera olika ”graviditetsillamående tillstånd”, det har i alla fall jag.

Ibland mår jag illa men är hungrig och sugen på mat, ibland mår jag illa och är hungrig men inte alls sugen på något. Det sistnämnda har jag just nu, och det är nog jobbigast. Jag mår illa och vet att det skulle bli bättre bara jag skulle vilja äta något, men den där äckliga känslan stoppar mig från att ens gå in i köket och jag får lov att låta bli att äta för att jag inte ska spy. För det får jag inte göra. Just nu skulle jag spy bara av att stoppa något i munnen. 

Jag har i alla fall ätit bra tidigare idag, även fast jag har mått illa. Men nu går det inte.
Nästa veckas fredag måste jag till MVC på viktkontroll, för att se så att jag inte gått ner i vikt. Men bara jag inte börjar spy så borde det nog gå vägen, jag äter mer mat än vad Daniel gör så nog måste jag få tillräckligt med näring.

Mycket gravid-prat, jag vet, men detta är det enda som rör sig i huvudet på mig just nu, och det är ju inte så konstigt med tanke på att varje dag handlar om att äta regelbundet, dricka vatten, vila & tänka positiva tankar ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna -Blivande Mamma

  Svårt att vara positiv och tänka på annat när man mår sådär. I början på min grav. så mådde jag illa dygnet runt.. Var hur jobbigt som helst, men gick över som tur var till morgon illamående och spy attaker då :) Men det sitter fortfarande i, är i v 31… JIPPI :P

 2. Nina

  När jag mådde illa så tog jag Postafén (åksjuketabletter)
  Det funkade jättebra på mig!
  Finns på apoteket!
  Och det skadar inte barnet. :)

  Take care! /Nina och Meja

 3. Tess

  Det där saknar jag verkligen inte. Hade hyperemesis gravidarum under min graviditet :-/ Huh! Hoppas det går över för dig! För de flesta går det väl över senast vecka 12 :-)

stats