JANINAS

Jag tittar snabbt in

Hejsan!

Just nu sitter vi i vår nya lägenhet, vi har hållit på hela dagen och flyttat NÄSTAN allt, nu plockar vi och fixar här. Det känns faktiskt som att jag lever i en dröm för tillfället, den här lägenheten är så snygg och vi skulle aldrig ha råd att bo såhär fint ännu om det inte vore för omständigheterna. Jag har aldrig bott såhär ”lyxigt” förut, och jag skulle helst flytta hit genast :) TACK Henri och Jessica för att vi får hyra er lägenhet sålänge ni är i Afrika! ♥

Josefin är här just nu, hon tog med sin dator, därför kan jag skriva några rader här nu :) Jag såg nu att jag i förrgår hade nära 400 (!) besökare. Hur, var kommer ni ifrån? Det är ca. 100 mer än jag någonsin haft förut, så ni kan ju tänka er att jag blev lite chockad. Glad också förstås :)

Roligt att folk läser, jag hoppas att jag skapar fler positiva tankar om unga mammor, och att jag kan inspirera flera unga blivande mammor.

Klockan tickar iväg, nu ska jag fortsätta packa upp!
Vi hörs imorgon ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats