JANINAS

”Jag tycker om inte dehär huset, men ibland gör jag”

Åh dessa ljuvliga kommentarer och påhitt. Man kan verkligen aldrig veta vad Nicolina ska hitta på, man borde skriva upp allt hon säger för man får sig minsann många goda skratt varje dag. Idag ville hon flytta till Svället ;)

[videofyme id=”603693″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Lite synd är det ju nog att barnen som så unga redan inte vill bo i sitt hemland… Det är ju okej för er att drömma om att flytta till sverige men inte tycker jag att man ska diskutera sånt framför sina barn så att de också vill. För de gör ju besluten endast enligt vad föräldrarna säger. Fast ni kanske tycker det är krångligt och dumt att bo i Finland så ska man ju inte lära sina barn sådana negativa saker. Det tycker jag är oansvarigt. På samma sätt som barn inte ska läras att tycka illa om vissa människor för att föräldrarna gör det, eller liknande. Ska man tala illa om saker så ska man inte göra det framför barn.

    JANINA SVARAR: Alltså hon spelar ju bara, hon vet inte ens vad Sverige är, utan säger det bara för att hon för en liten stund sen hört oss prata om att flytta dit. Det är inte oansvarigt på något sätt tycker vi, och att man ska behöva undvika att prata om sina drömmar när barnen hör på låter lite väl radikalt. Speciellt när hon bara är 3,5 år. Skulle hon faktiskt förstå allt vi pratar om skulle det va en helt annan sak. Och hur vet du ens att vi talat illa om Finland när hon hört på? Att påstå något man inte vet något om, det är dumt tycker jag. Barnen är lyckliga när föräldrarna är lyckliga, och självklart betyder inte detta att hon inte vill bo i sitt hemland. Djiises. Det var bara nåt hon sa, just då. Sen så orsaken till varför vi vill flytta är ju mestadels för att vi tror vi har en bättre framtid där, och kan åstadkomma mer. Ge ett bättre liv åt barnen och oss själva. Sen när är det oansvarigt eller dumt?

stats