JANINAS

Janina 18 år

Throw back monday! Herregud jag kan inte fatta att jag såg ut sådär för tre år sen. Mamma åt en 1,8 åring, åt kakor och godis nästan dagligen och ändå hade jag en modellkropp. Bara lite muskler på det där så skulle jag minsann avundas mitt dåtida jag just nu. Att äta mycket och ändå vara smal är inte ohälsosamt. Man är inte sjuk så länge man är frisk. Dessa dagar hyllas kvinnor med former och naturligt smala tjejer blir automatiskt till sjuka, anorektiska, fula. Det är inget fel med att vara smal så länge man ger kroppen all den näring som den behöver. Alla kommer i olika förpackningar och former.

Jag skulle gärna se ut sådär igen och samtidigt kunna äta vad som helst, när som helst! Men I guess my glory days are over, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annastina

    Inte för att vara petig, men exakt sådär tycker jag fortfarande du ser ut ;) slank och fin trots två knattar!

  2. s

    håller så med, har dessutom aldrig förstått mig på folk som ser som sin livsuppgift att kommentera och bedöma hur andra ser ut. jag själv är rund och har alltid varit, min bästa vän är väldigt smal. ingen av oss är ohälsosam eller sjuk, ändå får vi båda höra med jämna mellanrum saker som ”du ser sjuk ut, har du anorexi?!” eller ”du skulle se så bra ut om du bara gick ner i vikt”. Man blir så trött. vem bestämmer hur någon annan ska se ut, finns det liksom bara ett ”rätt” utseende eller? så länge man mår bra och själv är nöjd med sig själv (som både jag och min vän är) så ska väl alla former få finnas? själv skulle jag aldrig komma på tanken att kommentera åt någon annan hur smal/tjock den är. vad skulle jag få ut av det? och varför skulle jag ha någon som helst rätt till det? alla är inte stöpta i samma form, och så ska det inte vara heller :)

  3. Lina

    Haha! Skrattade när jag läste vad du skrivit. Har också precis insett att det inte funkar att äta som man vill längre utan att röra på sig. Har också alltid kunnat äta hur som helst utan att jag gått upp ett gram eller något hänt med min kropp. Senaste året har det börjat fastna på kroppen det jag äter, så det är väl nu man får börja tänka innan man trycker i sig massa skit :) Alternativ vara flitigt på gymmet.

stats