JANINAS

Janina Negativ

Om 4 månader är det julafton, bara 4 månader! Usch, jag hatar julafton.

Jag tycker om tiden före med allt pyssel och mys med ljus, stickade strumpor, pepparkakor och julklapps shopping, men när det väl kommer till själva julafton så blir man bara illamående, i alla fall jag. 
Det finns ingen mat som jag hatar så mycket som julmat, det ända jag äter från julbordet är potatis och köttbullar, det är ju inte så speciellt. 
Sen så är det bara att öppna julklapparna och gå och lägga sig. Skoj! 
Förra året firade jag ingen julafton (tack o lov), men sen på BB så var julmat det ända jag fick. 
En äcklig köttbit, potatis och kokade ärter. Jag hatar kokade ärter och äter inte kött (förutom nötkött), potatisen var det ända jag skulle kunnat äta fast den var dränkt i vitsås (vilket jag har SÅ obehag av eftersom jag åt för mycket av det när jag var liten), så jag åt bara en smörgås med endast smör på och tänkte "jag får äta mer middag istället". Sen när middagen kom så var det samma sak! Men då fanns det efterrätt också så den gången åt jag smörgås och lite fruktkräm. 
Nästa dag var det julmat igen både till lunch och middag, på kvällen for jag hem. 
Jag är väldigt kräsen när det gäller mat, men julmat är verkligen något jag inte äter. Så det var ju lite dumt att det var just julmat jag fick när jag behövde maten som mest, kanske Gud var lite sur på mig?
Det jag ville komma till var ju att det bara är 4 månader kvar till dagen jag avskyr. Det är verkligen ingenting!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats