JANINAS

Jeppis ft. Vasa

Nåjaa vänner och ovänner, the blogger is back! Milou tupplurar på balkongen, Joline bygger lego och jag har inga gäster som ska komma hit idag eller imorgon så eventuellt rådd får snällt vänta tills jag är färdig här.

Igår var en bra dag, då fick både jag och Milou varsin ny vän. Det var Carro och Lo som kom ända från Jakobstad och det var första gången vi träffades. Lo är en månad och en dag yngre än Milou (vi hade BF endast två veckor emellan) och när vi mammor var gravida mådde vi båda två skitdåligt. Vi mailade ett tag i vintras och skrev om våra krämpor och tyckte synd om oss själva och varandra. Det var skönt att ha någon som FÖRSTOD hur man hade det, för det är absolut något man måste vara med om själv för att förstå.

Vi överlevde båda två trots att det inte kändes så i vintras. Såhär i efterhand önskar jag att vi hade träffats redan när vi var gravida, det skulle ha varit roligt att ”följas åt från början” och speciellt när vi hade så lika graviditeter, men det skulle förmodligen aldrig blivit av med tanke på att vi knappt orkade duscha ens.

Nå, igår var det dags. Det blev en heldag med Jeppisbrudarna och det var SÅ roligt! Lo är en av de sötaste bebisarna jag sett och trots att hon är en månad yngre än Milou så var hon större, haha! Det såg faktiskt rätt roligt ut. Så snälla och nöjda bebisar, och tydligen är det inte ovanligt att mammor som mått riktigt illa under graviditeten får lugna barn. Det måste ligga nåt i det för Milou och Lo har varit/är så ovanligt nöjda och glada.

Vi hann äta pizza, hämta Nicolina från förskolan, leka i parken, fika och gå ut på en promenad bara vi mammor och bebisar. Prata om graviditeterna, dåtid, framtid, bloggar och lite skvaller. Med andra ord – alla ingredienser till en lyckad dag.

Så nu har jag fått en till vän (genom bloggen) som är blond och heter Carro. Det är nog en bra sort det där, hehehe.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heidi

    Tråkigt att ni haft så jobbiga graviditeter, säkert underlättar det att känna någon i samma sits som en själv! Jag tror nog lite på det där att lätt graviditet = svår bebis och vice versa, även om det förstås inte är vetenskapligt ;) Jag hade en oförskämt lätt graviditet och kunde vara väldigt aktiv och mådde fint nästan hela tiden, så som tur var jag utvilad när bebis kom ut med sitt kolikskrik och extremt stora närhetsbehov.. ;) De första 6 månaderna var sjukt jobbiga och hade nog gått in i väggen om jag mått piss när hon var i magen också! All cred till er 3-barnsföräldrar, vissa dagar förstår jag inte hur ni klarar det.. :D

  2. Carrå

    Aldrig hört det att barn skulle vara lugnare om en haft jobbig graviditet. Hade önskat att eet stämde på mig med. Hade en hemsk grav med mon yngsta kräktes varje dag i 9 mån plus foglossning så jav knappt kunde gå ut kom en bebis med kolik….

    JANINA SVARAR: Såklart är det ju ingen garanti, men det är inte OVANLIGT. Min lättaste graviditet var den med Nicolina, och hon fick kolik.

stats