JANINAS

Jobb & fotbollsträning

Hejsan hoppsan!

Det börjar bli några dagar sen jag bloggade sist nu igen. De dagar jag jobbar så orkar jag inte blogga när jag kommer hem, både i söndags och igår hade jag en sån hemsk huvudvärk när jag kom hem så att sitta framför datorn var bara att glömma. Men idag känns det faktiskt inte så farligt. I och för sig så har jag ju vetat hela dagen att efter idag är jag ledig framtill söndag, så då är det lättare att va pigg. Sen var vi dessutom så snabba idag så vi blev färdiga tidigare än tänkt, och det känns ju förstås skönt.

Ikväll ska vi med Nicolina på fotbollsträning. Det är första mötet och chansen är stor att hon inte är redo ännu, men vi ska gå dit i alla fall och se hur det går. Det skadar ju inte att prova! Är hon för ung så provar vi igen nästa vår ifall hon är intresserad. Vi vill att våra barn ska hitta en hobby som de tycker om, något de kan börja med redan som små. Att ha något att fokusera på och något att göra på fritiden (speciellt i skolåldern) är väldigt viktigt för oss. Jag ångrar att jag själv inte brydde mig om sånt när jag var liten, DÅ kändes det mest småjobbigt men i efterhand önskar jag att jag t.ex. spelat fotboll eller börjat med dans, så jag skulle ha chans att bli riktigt bra på något. Men jag hade i och för sig inte nån som pushade mig att göra något heller.

Nu öser förstås regnet ner, men det kommer inte stoppa oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  När jag var liten spelade jag fotboll här hemma med min storebror och gillade det verkligen. Sen när jag började spela i ett ”riktigt” lag var jag ett år yngre än alla andra (5år) + att jag var enda tjejen, men det gick bra och jag hade det roligt! :)
  Kan säga att jag alltid spelat fotboll från det att jag började när jag var 5. Tänkt på att sluta men kan endå inte eftersom det är en rätt stor sak att sluta efter 10 år :).

 2. Lina T.

  Det är bra att ni tänker positivt om sånt och vill att era barn ska hitta nått att hålla på med! När jag o mina sytrar var yngre fick vi sitta o be om att få börja me nått men fick alltid ett stort fett nej x)

  Ta gärna lite bilder! :P

 3. Jenny2

  Var inte Nicolina intresserad av hästar? :) I Nykarleby finns det väl åtminstone nåt stall. Fast det är ju, tyvärr, en väldigt dyr hobby :/ Nu för tiden rider jag nästan aldrig eftersom jag inte har råd, men jag har ridit hela min barndom medan mamma och pappa betalade :)

 4. Ella

  Jag sjöng i kör, spelade blockflöjt och gick på konstkurs när jag var liten. Det var roligt ett tag, särskilt körsången har varit väldigt viktig och rolig för mig. Men när jag ville sluta spela blockflöjt ville inte min mamma att jag skulle ge upp så lätt, så jag spelade i 2 år fastän jag inte ville. Hemskt! Hade riktigt ont i magen före varje övning. Så länge man lyssnar på vad barnen vill och inte viftar bort deras önskemål så är hobbyer roliga för dem att ha :)

stats