JANINAS

Jobba på söckenhelg

image

image

Två arbetsdagar bakom och en framför. Jepp that’s right, mama är duktig och tackar Ja till att jobba på 1 maj. Så det blir väckning 4:15 inatt igen och då hoppas jag att jag inte är lika trött som förra natten. Då vaknade jag först när alarmet ropat på TRE minuter! Det har aldrig hänt förut.

Nu orkar jag inte hålla mina stora grönblåa öppna längre. Gonatt så hörs vi imorgon! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Läsare

    Får jag vara nyfiken o fråga om du får dubbellön på helgdagar o söndagar? Isåfall känns det säkert helt ok att jobba :)

    JANINA SVARAR: Det har jag! Så jaa det känns nog helt ok :)

stats