JANINAS

Jobbig natt

Den här natten har varit väldigt jobbig, inte p.g.a. Nicolina, nej det var bara jag. 

Igår blev jag mer och mer förkyld, och igår kväll när jag la mig kände jag mig lite febrig. Hela natten har jag vänt och vridit mig, jag har vaknat säkert 100 gånger och drömt konstiga drömmar. När jag inte var vaken så sov jag väldigt dåligt, det känns som att jag inte har sovit alls. Massa segt slem har fastnat mellan näsa och hals, när jag har försökt svälja så har det svidit. Jaa inte har jag haft det lätt inatt inte. Så imorse när klockan ringde 05:30 var jag så borta så jag tryckte på snooze knappen (vilket ALDRIG händer), sen när den ringde igen så stängde jag av den och plötsligt vaknade jag av att Nicolina låg och pratade klockan 07:30, den tiden skulle hon egentligen vara hos dagmamman redan men jag steg upp och ringde åt henne och berättade hur det låg till, hon förstod eftersom jag redan igår berättade att jag höll på att bli förkyld. Så Nicolina får vara hemma med mig idag.

Nu vet jag inte om jag har stegring eller bara känner mig så p.g.a. förkylningen, vi har ingen febertermometer eftersom Nicolina slängde sönder den förra gången jag hade feber. 

Nåja, nu ska jag gå och snyta mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats