JANINAS

Joline 1 år!


Nu är dagen här, dagen som jag i ärlighetens namn hade hoppats inte skulle komma riktigt ännu, Jollans första födelsedag! Tiden har gått alldeles för snabbt. Känns som det var förra veckan jag låg i förlossningssalen med en nyfödd lillasyster på bröstet. Det har varit ett så otroligt roligt år och jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaks tiden och göra allt igen. Allt har varit så mycket enklare andra gången, vi har känt oss säkrare på vad vi gjort och det har bara varit så underbart.

Hon började livet som världens snällaste bebis. Sov och åt och log när hon var vaken. Nu ser man bara mer och mer av hennes personlighet, hon har blivit väldigt bestämd och envis, med en attityd som liknar väldigt mycket Nicolinas.

Världens bästa Joline, helt klart! Och i mina ögon och hjärta kommer hon alltid vara min bebis ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vanesa

  Grattis så mycket till Joline, fyllde också år igår och insåg precis hur länge sedan jag själv var i hennes ålder. ♡♡

 2. Emilia

  Åh stort grattis till Joline!! :) <3
  Måste bara säga att det har/är sjukt kul att få följa hennes utveckling redan från liten bebis! Så härliga bilder och hon verkar vara en riktigt härlig unge! :)

 3. emelie

  Åå, det känns verkligen inte som att det var ett år sedan jag klickade in på din blogg hela tiden för att se om den lille bebisen hade kommit!
  Grattis på din 1-årsdag fina Joline! <3

 4. Petra

  Stort Grattis till Jolines första födelsedag!
  Känner lite som du, första födelsedagen är lite bitterljuv. Jag längtar tills min lilla är ett år men samtidigt fasar jag. Det går på tok för fort när man har små bebisar =)

  Ha en fortsatt bra födelsedag =)

 5. Johanna

  Jag har nu flöjt din blogg, Janina ett tag njuter varje dag av att få se dina fina flickor på videor och i bilder. Jag önskar också ett sådant fint liv när jag är i din ålder (är 16 nu).

  Man ser verkligen hur mycket Joline har vuxit. Vad lik Joline var Nicolina över ögonen på spädbarns bilderna. Grattis Joline världens goaste unge! Fira nu Jolly ordentligt och hoppas ni får en fin dag!

 6. Lina T.

  Stort grattis lilla Joline! :)

  Håller med om att tiden har gått fort! Började läsa din blogg någon vecka efter att hon föddes! och nu har jag alltså snart följt dig i ett helt år!! Känns verkligen inte som de! :P

stats