JANINAS

Joline 11 månader


Och så var dagen här, dagen då vi kan säga att lillan fyller 1 om en månad. Inte trodde jag att det skulle gå såhär snabbt, Nicolinas första år gick ju så lååångsamt. Fast då hade vi ju bara en att fokusera på och nu när vi har två flyger tiden iväg mycket lättare.

Hon går och går och går, med stöd. Hon vågar inte släppa taget, och gör man det ”i smyg” och hon märker att hon står helt själv, sätter hon sig genast saakta ner. Om hon själv skulle få välja så skulle hon hålla mammas eller pappas händer och gå hela dagarna. Sen skulle hon klättra överallt också, ifall hon fick för mamma och pappa.

Hon är full av energi och så himla glad hela tiden, ylar av glädje och kryper supersnabbt och med bestämda steg. Hon lyder inte det minsta och älskar att leka ge och ta. Försöker man få henne att säga mamma, så viskar hon som svar pappa.

Hon är fortsättningsvis lite blyg för främmande människor, och studerar noga alla nya ansikten. Sover två gånger om dagen och även om hon älskar att vända huvudet åt ett annat håll så äter hon fem stadiga mål om dagen. Hon har sen nån månad tillbaks två tänder i nedre käken och ovanför har den högra spruckit igenom och den vänstra ser man trycker på under tandköttet.

Det var vår 11-månaders Jollan det! Go’aste babyn i stan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Så söt hon är! I söndags var vi och fira min sambos systerdotter som blev 1år, det är ruggigt vad tiden bara flyger förbi.

  2. Anna

    Vad ger du för mål om dagen? :)
    Grattis förrästen!

    JANINA SVARAR: Frukost (gröt), lunch, mellanmål, middag och kvällsgröt :) Sen så dricker hon 150 ml mjölk efter frukost, mellanmål och kvällsgröten.

stats