JANINAS

Joline 2 månader

Idag blir lillan vår 2 månader, stora tjejen! Jag tänkte berätta lite om henne hur hon är i dagens läge, det kan ju variera lite från dag till dag men jag skriver som hon är oftast. 

Hon är ingen ”nappbebis”. Hon gråter väldigt sällan p.g.a. sugbehovet, ibland sent på kvällarna kan hon gråta och suga väldigt intensivt på sina händer fastän hon inte är hungrig, men då föredrar hon att suga på antingen Daniels eller mitt lillfinger. På tal om att suga på sina händer, det gör hon varje dag. Sen så har hon dessutom lärt sig gnugga sig i ögonen så det gör hon när hon är trött. 

På dagarna är hon mestadels nöjd. Hon sover, äter, är vaken och sitter i sin babysitter och tittar på när Nicolina leker, och så är hon lite famnsjuk emellanåt och vill hänga i famnen.

På natten har hon fått för sig att man ska vara vaken till 2-3, så det är hon varje natt nuförtiden. Men vi har det väldigt bra eftersom Daniel är en nattmänniska, och jag är en morgonmänniska. Så kring midnatt går jag och lägger mig och Daniel stannar uppe med Joline, sen stiger jag upp med Nicolina kring 8 och Daniel får sova vidare med Joline till 10-11. Så rullar dagarna på, fast när han jobbar natt är det jobbigt. Då får jag bara ca. 5 timmars sömn per natt. Men det hör väl till att man ska vara trött som småbarnsmamma, annars är något inte som det ska! ;) Sen så äter hon bara 1-2 gånger per natt nuförtiden så jag har börjat få mer sammanhängande sömn. 

I det stora hela är hon en riktigt lättskött bebis. Man kan inte bli annat än glad när man är med henne, och hon är ju så förtjusande så hjärtat smälter lite för varje dag ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Vad häftigt! Min lillasyster föddes den 28 oktober 2011 och gör precis samma saker, suga på händerna så det riktigt smackar började hon med för någon vecka sen och gnugga sig i ögonen såg jag henne göra i förrgår och när hon ler med hela ansiktet och ger ifrån sig små glada ljud, hjärtat smälter. <3

stats