JANINAS

Joline i Vasabladet och ÖT

—-
Någon som missat att vi var med i Vasabladet och ÖT igår? Knappast med tanke på alla fb-meddelanden och mail jag fått, haha. Det var en stor artikel om hudsjukdomen atopi och vi hade blivit intervjuade eftersom Joline haft atopi sen hon var tre månader. När jag kom hem från jobbet stannade jag vid R-kiosken och sprang in för att köpa ett exemplar, såklart ska vi spara ett åt Joline tills hon blir stor. Kollade inte efter när jag köpte det men när jag kom hem märkte jag att färgerna är riktigt konstiga både på första och sista sidan. Så typiskt att det ska bli feltryck just när Joline är med.

Vill man se bilderna i bättre kvalitet och läsa artikeln kan man göra det online HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Funderar om min kommentar alls kom fram? Skrev för några dagar sen ett tips om en salva som heter Physiogel A.I som vi blivit rekommenderade på Tölö sjukhus i Helsingfors då vår dotter blivit brännskadad. Den får man alltså lägga även på känslig hud och lindrar också klåda..vi har väldigt goda erfarenheter av den. Fast som jag redan skrev tidigare, ni har säkert provat allt och kanske int ens vill höra andra komma med ”goda råd” :)

    JANINA SVARAR: Din kommentar måste nog hamnat i skräpposten isåfall! Physiogel var en av de första salvorna vi provade på, men den hjälpte inte.

  2. Helena Virta

    Försök att bada Jolina i saltvatten, havssalt 1-2 glas i en badbunke, det hjälpte vår dotter i barnaåren.

    JANINA SVARAR: Det har vi provat men det märktes ingen skillnad :(

stats