JANINAS

Jul i vårt hus

Snön kom tillbaks inatt och kunde nog inte haft bättre tajming. Idag har vi lekt i snön, julpyntat hemmet, varit en sväng till Oravais med en lillajulklapp åt min mamma (två flaskor Blossa), tänt ett ljus på min pappas grav, och nu ikväll när Daniel var ut i förrådet och hämtade mer ved knackade det på fönstret på terassen och där låg tre klappar åt barnen. Mycket spännande!

Igår var också en bra dag. Då spenderade jag och Nicolina hela dagen i Vasa med Josefin. Vi släppte av Joline hos mormor på vägen dit så vi hade en babyfri dag. Daniel slutade jobbet klockan 23 så honom såg vi inte på hela dagen. Därför har vi njutit extra mycket av att vara hela familjen idag och nu när vi lagt barnen ska vi se nån mysig julfilm och dricka glögg.

Trevlig lillajul allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenna

    Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg och fastna direkt :) Jag har inga barn själv men tycker det är roligt att läsa mammabloggar. Och det roligaste är att du bor i Finland och min familj är från Finland och åker förbi Vasa varje sommar :) Ville skriva så att du vet att du har en till följare :) / Jenna

    JANINA SVARAR: Hääärligt! :) Hoppas du ska trivas! Kram

stats