JANINAS

Julmarknad i lördags


Vi var på Vasa’s julmarknad i lördags. Fullt med folk som vanligt, och kallt, så det blev bara en snabb runda på torget och det enda vi kom med därifrån var godisnappar och fåret Shaun som Joline fick syn på i förbifarten. Hon älskar tv-programmet och det är inte mycket som hon är riktigt intresserad av så självklart fick hon ett får. Han följer med henne överallt här hemma, han sitter bredvid när vi äter och han skulle nog följa med oss ut också ifall jag inte satte stopp. Vill inte att snön ska förstöra hans mjuka ”ull”. Tåån kallar hon honom, allt med S omvandlas till T.

Vi gick runt i butikerna lite också och jag köpte varsitt ljusrosa plagg åt barnen. Nicolina vill helst klä sig i klänningar och tunikor varje dag så det behövs mer sånt åt henne, och tröjan åt Joline tyckte jag hade så härligt mönster. Nu när vi dessutom har ny tvättmaskin behöver jag inte känna mig lika stressad när de har ljusa kläder, haha.

Åt mig själv köpte jag Weleda’s stretch mark massage oil. Jag litar inte på att jag kommer slippa bristningar bara för att jag gjort det tidigare. Har aldrig smörjt in mig med något speciellt när jag varit gravid, det har helt enkelt inte varit något jag tänkt på men jag har en känsla av att nu när vi tänkt att dethär ska va sista gången så lär jag säkert få allt möjligt som jag sluppit undan tidigare. Så det skadar ju inte att ta hand om sig lite extra, även om bristningar inte beror på något annat än gener, men man kan väl hjälpa till så gott det går.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniela

    Köpte också Weleda oljan när jag var gravid (och använde den 3 mån efteråt som det står på förp.) men den hjälpte inte ett dugg för mig!

    JANINA SVARAR: Nää, som sagt så handlar det inte om ifall man smörjer in sig eller inte. Men min mage brukar börja klia när den blir stor och huden töjs ordentligt, så då är det säkert bra att smörja in sig och hålla huden mer återfuktad och elastisk :)

stats