JANINAS

Just me and the baby

Daniel och Nicolina åkte nyss iväg till Oravais. Daniel ska klippa sig och Nicolina ska vara hos sin farmor sålänge. Jag tar gärna egentid när tillfälle ges så jag och Joline stannade hemma. Lillan är ju inte så krävande tålamodsmässigt ännu, så det räknas nog som egentid fastän hon är med mig, och dessutom vill jag inte vara ifrån henne eftersom hon senast inte ville ta flaskan när jag var till frissan och Daniel skötte henne.

Vi har tänkt slå på stort och in till stan, inte så värst långt egentligen men att gå ensam med en bebis som kan börja skrika närsomhelst är ju alltid lite spännande. 

Ha en trevlig lördag allesammans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Mia: Hmm, kanske 2 km från centrum?

  Mia: Tack! :) Nej jag har inte jobb, har inte ens en färdig utbildning. Vi klarar oss fint även fast bara Daniel jobbar, och vi klarade oss även fint när både han och jag studerade. Det beror ju förstås på vilka utgifter man har, men för oss går det riktigt bra nu när Daniel jobbar.

 2. Mia

  Hej! Vilka söta barn ni har =)
  Jag undrar en sak. Har du jobb? Jag undrar det för att jag själv skulle vilja bli mamma men går bara på timmar annars arbetslös men min kille har en fast anställning. Så undrar om det kan gå runt fast bara en har ett fast jobb..
  Kram Härlig blogg

stats