JANINAS

Just nu

Jag och Nicolina ska göra oss färdiga så vi kan gå till apoteket och hämta ut antibiotika.
Jag har så jäkla ont i ryggen nu, och det har jag haft hela natten också. Det måste vara inflammation med tanke på att det tar ont vad jag än gör, det har blivit så mycket värre nu den senaste veckan och jag undrar vad som skulle hänt om jag inte åkt till läkaren, utan förlitat mig på att det måste vara så att jag bara har dålig hållning? Det är något jag inte vill ta reda på. 
Kanske är det ischiasnerven som är inflammerad, det skulle inte förvåna mig för samtidigt som det gör ont så drar det i någon sena i mitt vänstra ben .. blääh. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats