JANINAS

Just nu

Vi gjorde nog som jag sa tidigare, och gick ut bara jag och Nicolina på morgonen. Vi skippade promenaden och var en timme vid lekparken istället, det uppskattades av lilla damen!
Det var en mamma med tre barn där samtidigt så Nicolina hade lekkompisar :) Det är så roligt att se hur social hon är, inte det minsta blyg för andra barn utan hoppar genast in i leken oavsett hur gamla de andra barnen är.

När vi kom hem började jag på med maten. Potatismos med stekt sej och kokt broccoli blev det idag, så nu är lillan mätt och belåten och har riktigt just somnat. Jag ska se några avsnitt av The Hills så länge jag får vara för mig själv.

Här skulle jag gärna lägga in en färsk bild, men det finns tyvärr inga såna eftersom Nicolina är inne i en ”titta-bort-när-mamma-tar-fram-kameran” period, så en riiiktigt gammal får det bli nu igen.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats