JANINAS

Just nu

Nu har jag lagt lilla gumman. Daniel diskar och jag ska så småningom göra mig färdig för sängen jag med. Imorgon bitti efter att jag fört Nicolina till dagmamman ska jag till sjukhuset för att ta blodprov igen, det har ju gått en månad sen jag började med Thyroxin så nu ska vi se om det blivit bättre eller om jag måste öka dosen. Jag hoppas på det första men på något sätt känner jag på mig att det inte blivit så mycket bättre.

Det kan ju också vara boven bakom mitt kraftiga illamående, det har ju varit så intensivt och tydligen kan just underproduktion i sköldkörteln förvärra illamåendet, så jag hoppas det är därför jag mår illa ännu så att jag får öka dosen och börja må bättre. Om värdet är normalt nu så får jag bara bita ihop och kämpa vidare. 


Åååååh va ja längtar till sommaren!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessica

    hejsan.. Kom in på din sida av ren slump.. Rikit mysig tycker jag:)

    Läste i äldre inlägg att du funderar på å byta namn på bloggen, men håller även me dej i det att man vill ha kvar det gamla namnet eftersom det är DU.. Så jag tycker du ska behålla ditt namn, det e ju inte din dotters fel att hon föddes först;)å den andra lill* bebisen tar nog inte illa upp, man kan ju ha i headerna bådas namn:) Kram

stats