JANINAS

Just nu

Ungarna myser framför My Little Pony, snart ska vi ut på promenad/lek. 
Nu ska jag joina Joline i soffan :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilda

    Hejsan! Gillar verkligen din blogg och tycker att det är himla roligt att läsa om en annan ung, driftig mamma! Jag kände att jag vill slänga in en komentar och om att lägga småknoddarna i soffan. Både vår son, och en väns pojke har båda ramlat ner när de legat så där, och i väldigt tidig ålder dessutom. Jag trodde det var lugnt under det första månaderna, men oj så fel man kan ha. Det är som dom säger, dom tar sig verkligen överallt! Ha det super! /Hilda

  2. sanna 24 med ungar tre :)

    detdär med huvudvärk känner jag sååå bra igen!
    när min minsting var nån vecka gammal (en månad nu) hade jag huvudvärk hela dagarna i typ 2 veckors tid. det var jättejobbigt men det lär bero på hormonomställningen i kroppen efter förlossningen! hade samma med dottern oxo när hon var nyfödd, det går om så håll ut! :)

stats