JANINAS

Just nu

Färga utväxten inför dopet – check!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Bra Annika & Janina!!! Jag var också hemma tills förskolan och inte är det någo större fel på mej inte ;) Det finns nog inte ett ända sätt att uppfostra sina barn!

 2. annika-mamma till Adrian och Noella

  Angelica, enligt vem? Små barn har det bäst hemma. Före fyra år behöver de nog absolut inte gå på dagis. Varför skulle hon inte vara hemma när Janina är hemma? Klart man vill umgås med sina barn när man har den möjliheten. Jag själv var hemma tills förskolan och är social och mår hur bra som helst trots det. Så himla glad att jag fick vara hemma så länge :)

  JANINA SVARAR: Tack Annika! Du sa precis det jag villa säga :) Jag känner verkligen ingen brådska att lägga Nicolina på dagis, speciellt inte sålänge jag själv är hemma. Till hösten har vi tänkt att hon får gå på dagklubben nån dag i veckan, men det är verkligen inget som ”behövs”, för hon är nog den mest sociala treåringen jag nånsin träffat! Jag var också hem tills jag började på förskolan, och det var så lugnt och skönt! :)

 3. Angelica

  Hej!
  Hoppas att allt är bra med er, men jag har en fråga; Går inte Nicolina på dagis/dagmamma? Barn i den åldern måste få träffa andra barn och leka med dom, det är inte bra att bara vara med familjen hela dagarna, även fast hon träffar barn osv. ibland så är det bra för henne att gå på dagis eller något sånt.
  Ha en bra kväll! :)

stats