JANINAS

Kalas och röntgen

Livet utan internet (på datorn) fungerar faktiskt rätt bra. Det är skönt att inte har fler alternativ än att göra nytta i hemmet, det lär jag dock ändra åsikt om när vi är färdiga med allt och det inte finns mer att plocka med. Men tills dess ska vi väl ha nätet fixat! Förhoppningsvis i slutet av nästa vecka.

Just nu är vi hos min mamma. Hon fyller år idag så vi har firat henne. Snart börjar det bli dags att söka sig hemåt, skulle bara passa på att betala räkningar och svara på mail nu när jag har tillgång till en dator, och förstås blogga lite.

Imorgon blir det att ringa och boka tid till en läkare, förmodligen privat.  Jag behöver röntga njurarna. Har fortfarande ont trots att jag ätit pencillin i fyra dagar, och det gör ont i vänstra sidan. Jag föddes med två njurar på vänstra sidan och opererades när jag var nyfödd, för att undvika en hel massa urinvägsinfektioner (som jag skulle fått ifall jag levt med den). Har som sagt aldrig haft problem med varken infektioner eller annat. Jag röntgades en gång i året tills jag var 12 år, då blev det sagt att jag skulle röntgas igen när jag blev gravid. Har ju varit det nu två gånger utan att de kollat hur det ser ut med njurarna (eftersom man helst inte ska röntgas under en graviditet) så nu är vi lite oroliga att det är något som hänt. Har bara ont på vänstra sidan och i torsdags hade jag så ont så jag inte ens kunde lyfta upp benet för att lägga på mig strumporna, men det kan ju vara bara infektionen också.

Nåja, det återstår att se! En klump i magen har jag i alla fall. Vill helst inte ha mer motgångar just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annastina

    Du bör kolla njuren riktigt noga och inte ”skita i det” /vifta bort det: själv hamnade jag på sjukhus och dropp för precis detsamma! Hoppas det går om!

  2. Jenny

    fy vad jobbigt!! Håller tummar och tår för att allt är bra!!
    Tack för en superblogg tjejen, du förgyller alltid min vardag.
    KRAM //Jenny

stats