JANINAS

Kan orden ta slut?

Vad roligt att så många av er uppskattade mitt senaste inlägg! Tänk att något så simpelt kan vara så roligt för andra att läsa, jag vet ju själv hur nyfiken man är på hur andras vardag ser ut. Det blir nog fler liknande inlägg i framtiden!

När jag kollar tillbaks i arkivet tycker jag själv att min blogg var så mycket bättre förr. Där kring graviditeten med Joline och strax efter födseln tror jag den var som bäst, då hade jag så varierande inlägg och en läsarkrets på nästan 1000 unika besökare per dag. Vart tog inspirationen och läsarna vägen? Läsarna försvann uppenbarligen samtidigt som inspirationen, men varför är det så svårt att hitta nåt att skriva om nuförtiden? På den tiden var jag ju ändå bara hemma. Jag antar att det beror på att det känns som att jag redan skrivit allt som finns att skriva om, som om ni läst allt redan. Men många gamla läsare har ersatts med nya så jag borde ju inte låta bli att skriva om samma saker som jag skrev om för två år sen, bara p.g.a. det. För sånt som jag gjorde på dagarna då gör jag ju fortfarande idag.

Så synd egentligen, när bloggen känts så bra från första början. Kanske finns det nån regel om att man inte borde erkänna att man blivit ”känd”, men det går ju inte att ignorera. När folk kommer fram på stan och säger att de gillar min blogg eller när jag får en kommentar om att småtjejer på bussen pratar om Nicolinas glasögon. Jag gillar att vara hon bakom bloggen, jag gillar att vara öppen om mitt liv, åsikter och drömmar. Jag har alltid velat bli något stort, jag har aldrig velat leva ett ”vanligt” liv och jag kan inte acceptera tanken att that was it.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jonna

  Jag har läst din blogg sen långt innan du fick jollan! Älskar den!
  Tycker verkligen inte den är tråkig! Älskar att du
  Varierar dig så mycket i bloggen! Allt ifrån träning till barnskrik!
  Tycker som ovan recept och tränings tips är alltid roligt att läsa!
  Fler video saknar jag! :) kram från Sverige!

 2. Lina T.

  Jag började läsa din blogg strax efter att Joline föddes och jag tycker inte alls att din blogg e tråkig!

  Det enda ”tråkiga” e att du uppdaterar väldigt sällan ibland…

  Men istället för o tänka på att du inte har mycket att blogga om, jo det har du :)

  Du kan alltid blogga om när ni bakar, lagar mat, vilken mat tjejerna gillar, favorit leken, bilder på roliga miner på de, något kul de gör/säger, en ”god morgon bild” lite då o då, Dagens outfit på alla er tre, jao, det finns massor du egentligen kan skriva om! :)

  Finns inget vi inte vill läsa :P

  JANINA SVARAR: Tack för tipsen! :)

 3. Annika

  Inte kommer du väl att sluta blogga? :'( Hoppas inte <3

  JANINA SVARAR: Nejdå! Ett tag till ska jag nog fortsätta :) Det ska nog bli riktigt förjävligt innan jag lägger ner bloggen.

stats