JANINAS

Kanelbullens dag


Tänk vilken bra tajming vi hade när vi väntade med att baka bullarna, eftersom att det idag är kanelbullens dag. Utanför öser regnet ner så det var perfekt tajming med vädret också.

Goda blev de, och ifall ni tycker Joline ser lite sorgsen ut där hon sitter i sin stol och kollar på när Nicolina äter deg, så kan ni ta en titt på filmen här under och se vad busungen fick smak för istället. Knäppisen ♥

[videofyme id=”639232″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Vilka perfekta bullar! Totalt missat att det är kanelbullens dag, tack för påminnelsen! :) I mitt ovetande så bakade jag en banankaka istället haha

    JANINA SVARAR: Haha, ojdå! Så kan det gå ;) Fast det var faktiskt en läsare som påminde mig, annars hade jag glatt bakat i tron om att det var en helt vanlig torsdag :)

  2. Sandra

    Hejsan! Jag undrar vad du tycker om Samsung Galaxy taben? Kan du rekommendera den och tror du en skulle funka bra att skriva ner anteckningar i vid skolsyfte? :)

    JANINA SVARAR: Ärligt så använder jag den bara när jag är på instagram, chattar på fb eller ska kolla upp något på internet när jag inte har tillgång till datorn. Så jag vet inte riktigt hur allt fungerar på den ännu. Förmodligen är det bara jag som är ovan med all ny teknik! Alla appar går att ladda ner gratis till den dock, vilket det inte går att göra till en Ipad. Och säkert skulle den gå helt bra att använda till anteckningar också! :)

stats