JANINAS

Kladd till världens bästa fästman

Dagen har hittills gått och kommer fortsätta gå i lugnets tecken. I alla fall för mig. Jag har blivit lite förkyld så nu är jag en definitiv zombie. Som att det inte skulle räcka med illamående liksom? Jaajaa.

Som tack för allt Daniel gjort för mig de senaste veckorna (sprungit till affären, gått ut med Nicolina, diskat, fört och hämtat Nicolina från dagmamman, m.m..) så har jag bakat en kladdkaka åt honom. Han fick själv bestämma vad jag skulle baka, och jag måste säga att jag är glad han valde just kladdkaka, för jag skulle också kunna tänka mig att ta en bit! Det tycks ha vänt nu en aning, imorse efter att jag ätit upp mina 4 smörgåsar åt jag en dessutom en yoghurt, och igår handlade jag inte bara saltlakrits och sura nappar, utan även lite choklad och andra söta godisar :) Det känns bra, ett liv utan godis är inte för mig!


Bild från Google.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats