JANINAS

Klänning, check

Denhär häftiga skjortan (som är häftigare i verkligheten) hittade jag på rea vid KappAhl igår. Det fanns tre kvar, och endast en i storlek 98, så jag hade tur! Köpte även ett par svarta leggings att ha till, Nicolina har redan tre från förr men två har hål och det tredje paret är för stora, så det var tillåtet att köpa ännu ett par.

Det jag egentligen var på jakt efter igår var en klänning att ha på galan. Och det hittade jag. En svart från H&M. Den fanns inte på hemsidan och det är för mörkt idag för att den ska fastna på bild, men jag kan berätta att den står inte ut i mängden men är heller inte för vanlig, alltså precis det jag var ute efter. Nu återstår bara skor, så det ska jag på jakt efter idag. Jag är ute efter ett par rosa, lila eller någon annan snygg färg, jag kan ju inte vara helsvart heller. Eller jo det kan jag, men det vill jag inte.


Kom ihåg att idag är sista dagen det går att tävla om ett valfritt smycke från litendesign.se! Klicka här för att tävla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lill

  Hej! Jag har följt din blogg nu ett par månader och tycker den är jätte bra. Skulle bara säga att jag köpte ett par rosa/cerise/lila (lite svår bestämd färg) på Deichman för att jag inte heller vill vara helsvart på nyår. Jätte fina är de :)Vet inte om ni har den affären i Finland dock :)
  /Lill

 2. Bekah

  Jisses vad söt!! =)
  Hade varit roligt om du vill vara med & gissa när jag får min egna lilla tjej..

  Kika in hos mig efter kl.23 ikväll & var med & gissa när våran lilla skatt tänker visa sig för välden..:)
  Fina vinterpriser i potten!!
  Lycka till!

stats