JANINAS

Kort sammanfattning

NO TERVE!

Jag avskyr verkligen såna gånger när jag tar en ofrivillig bloggpaus och sen kommer tillbaks och ska skriva om vad jag haft för mig de senaste dagarna. Orkar inte skriva detaljerat för jag tror faktiskt inte det intresserar någon, så jag drar en kort sammanfattning.

FREDAG:

Min mamma fyllde hela 60 år den 9 december så i fredags ordnade jag och mina systrar en liten överrasknings”fest” åt henne.

Jag bakade en tårta och arbetade för första gången med sockermassa. Hade inte alls förväntat mig att det skulle lyckas, så någon dekoration hade jag inte förberett och fick därför ta vad som fanns i skåpet (röd karamellfärg). Färgade den vita sockermassan rosa och gjorde hjärtan som fick fylla ut lite. Nu vet jag ju hur lätt och roligt det är så till nästa kalas ska jag planera lite bättre. Riktigt nöjd blev jag ändå över resultatet och smaken. Josefin hade bakat pizza och Jenny hade med sig hembakta småkakor. Allting var verkligen jättegott!

Av oss döttrar fick hon en canvastavla med en bild från vår systerfotografering. Hon tycker om foton och jag tycker denhär presenten passade henne perfekt. Notera bilden av oss på väggen i bakgrunden också, haha.
Nicolina och Joline stannade kvar hos min mamma för att ha en mommo-helg. 

LÖRDAG:

På lördag hoppade jag in på jobbet och jobbade mellan 6 – 13:30. När jag kom hem åkte vi in till stan och strosade runt i butikerna. Skönt att få gå lugnt på stan utan vagn och barn som blir trötta i benen. Köpte några klädesplagg åt Nicolina som hon ska få i julklapp och lite nytt åt Milou. Sen åt vi pizza innan vi åkte hem och packade väskorna för att åka till Lina och Mårtenglöggkväll.

SÖNDAG:

Tidig väckning igen och upp o iväg till jobbet. Sen på eftermiddagen gick vi ut på en långpromenad med Lina och Mårten. Vi kan inte få nog av de där två! haha. Vi gick 9,2 km (!!) och sen fikade vi lite innan vi åkte en sväng via Minimani för att handla lite gott till filmen som vi kollade ikväll. Vi kollade Blended, och den var helt bra. 

Nu sover man och barn och det borde jag göra också. Har sovit väldigt få timmar denna helg men så blir det ibland. Har haft en superbra helg i alla fall med så härliga människor! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats