JANINAS

Kvällen

Det blev ingen provåkning i kälken.
Daniel stack iväg till en kompis för att repetera på ett matteprov som de har imorgon, så jag och Nicolina stannade inne i värmen hela kvällen och bakade kakor.
Klickkakor med choklad och russin, jag åt som vanligt så mycket av degen så jag började må lite illa, därför ville jag inte smaka på kakorna sen när de var färdiga. Men när Daniel kom hem så kände han genast doften av nybakat, och efter första kakan så tog han en till, så de blev tydligen godkända :)

Man skulle egentligen hacka russinen i småbitar, men det hade jag inte tillräckligt med tålamod för så det fick förbli hela.

Vet ni vad jag fick bekräftat åt mig själv igår? Att jag verkligen inte kan dricka varma drycker längre. Jag försökte dricka glögg, men jag blev som förväntat; varm och irriterad. Så då vet jag det nudå, jag har inte ändrat mig ett dugg!

Nu ska jag strax lägga mig under täcket och försöka hitta sömnen, har haft lite svårt att somna de senaste nätterna men det betyder inte att jag tänker sitta uppe hur länge som helst.


Här provsitter Nicolina sin alldeles egna kälke, man kan riktigt se hur avslappnad hon är, haha ;D
Något man också kan se är hennes blöja, det är resultatet av väl använda stumpbyxor! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats