JANINAS

Kvällen i bilder

Eftersom Joline sov mellan 16-18 (vanligtvis sover hon mellan 14-16 ungefär) så var hon pigg och glad ikväll, och då passade vi på att gå ut på en liten kvällspromenad. Det är synd att det blivit så få kvällspromenader nu när Daniel haft semester, med en bebis i familjen så går det inte att flänga runt hur som helst dygnet runt. Det blir sällan bra när man rubbar deras rutiner, så ikväll kändes det bra att vi kunde njuta av sommarkvällen utan att oroa oss över ifall hon skulle bli för trött sen för att äta kvällsgröten och yadayada.

Det blev i alla fall en jättehärlig kväll, med mina underbaringar.
Och bilden på Daniel med barnen, jag lyckades verkligen fånga ögonblicket där för Nicolina hade inte ro att stå där mer än en sekund. Gosh vilken fin familj jag har! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. http://killedHeidi.blogspot.com

    Haha :D kom ni hem nångång alls då? ( angående sista bilden) :)

    JANINA SVARAR: Faktiskt så tyckte nog hon själv också att det var rätt hopplöst med alla kottar så hon plockade inte många innan hon gick med på att komma hem :)

  2. hjfd

    brukar du fota med egna inställningar eller fotar du på automatiska inställningar? :)

    JANINA SVARAR: Egna inställningar, fast ibland blir det inte så bra eftersom jag inte riktigt orkat lära mig alla funktioner på systemkameran!

stats