JANINAS

Kvällsbus

[videofyme id=”1189413″ width=”720″ height=”461″]

… behöver jag säga annat än håhhåjajjaa ? ;) Vad tålig Joline kommer vara när hon blir stor, då hon får stå ut med Nicolina dagarna i ända. Bra att hon (oftast) tycker det bara är roligt!

Och JAA jag vet att det är jättestökigt överallt! Skyller helt kallt på Daniel. Sådär ser det nämligen ut när han varit ensam med barnen halva dagen. Dock så hade han faktiskt hängt tvätten! *Applåder* 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina T.

  Asså har folk inget liv? Varför ska man gå runt o kalla andras barn för fula? -.-’ Och vilken mamma ska liksom hålla me o säga ja till de?!?! Lika bra o bara hålla käft om man tycker att någon annans barn e ful för annars får man tåla de man får från mamman :) Får man skylla sig sj!!

  Men jao, flickorna verkar umgås riktigt bra ihop :P De e nog i en perfekt ålder för o inte ”växa ifrån varandra” el hur man ska säga… Om ni ska skaffa en bebis till se till att de inte blir en stor skillnad mellan joline o nya bebisen då så att bebis nr 3 också kan vara nära de äldre systrarna och inte känna sig ”utanför” pga att de andra växer ifrån vissa saker :P

 2. Sandra

  Hej! Du har riktigt fina barn Janina! :) Har följt din blogg i några månader nu, men har varit så himla dålig på att visa fotspår efter mig.. Men hoppas på att jag ska bli bättre på det! Du inspirerar mig jättemycket! Jag är själv 20 år och väntar mitt första barn som är beräknat i början på augusti. Och tycker det är så kul att läsa om någon som är i samma ålder som mig och redan har barn :) Du är så stark!

  Ha det jättebra och krama om dina fina barn!
  Kram Sandra

 3. matilda

  jag älskar att hon hostar joline rakt i ansiktet. så himla typiskt alla barn att inte bry sig ett dugg om var deras host hamnar. så himla sköna.

 4. Emma

  Varför säger du inte åt Nicolina när hon ”lipar” / ”spottar” mot Joline? Jo du gör ju det men bara några få gånger. Man ser ju att Joline inte tycker om det men Nicolina tillåts att fortsätta i alla fall.

  JANINA SVARAR: Till en början skrattar hon ju som man ser, så länge hon inte gråter eller gnäller är det ingen fara, även om det Nicolina gjorde inte är så fint. De är barn, de busar och bråkar och leker om vartannat. Mot slutet blev hon irriterad och då slutade jag filma för att sätta stopp. De är tillsammans hela dagarna, jag säger till tillräckligt (på filmen blir jag ju inte ens arg, och believe me, jag ÄR av det strängare laget). Ibland måste de väl få vara ”olydiga” så länge de båda är med på noterna. Med måtta. Det är så stor åldersskillnad ändå och de leker/busar på olika sätt, ändå måste man låta dem leka tillsammans även om det ibland blir bråk. Joline gör också sånt som irriterar Nicolina.

  ”Man ser ju att Joline inte tycker om det”, hördu jag ser båda två hela dagarna så jag känner nog bäst till deras kroppsspråk och deras gränser.

stats