JANINAS

Kvällsgymnastik vecka 24

Nu har jag börjat känna babyns rörelser riktigt ordentligt. Det är inga småsparkar längre utan nu har det börjat likna riktiga karatekickar. Nu ser man dessutom när hon rör sig, det har man inte gjort hittills men nu har hon blivit så stor så hon kan inte vända på sig eller sträcka på benen obemärkt längre. Jag känner i stort sett alla rörelser hon gör, även när hon vänt sig mot ryggen. Då känner jag sparkarna inåt och då känns det både i ryggen och ner mot rumpan. Obeskrivlig känsla!

En rolig grej igår kväll när jag skulle sova och hon som vanligt började på med kvällsgymnastiken när jag lagt mig ner, var att jag märkte att hon reagerade på Daniels röst. När han satt bredvid och pratade sparkade hon helt vilt, men när han gått ur rummet blev hon riktigt lugn och sen när han kom tillbaks och började prata började hon sparka lika vilt igen. Skulle fått en så bra film på det hela ifall jag inte var för sent ute med kameran. När jag filmade den lilla filmsnutten här nere hade jag legat ner ett bra tag och hon hade börjat lägga sig till ro, men lite fick jag med på film i alla fall.

Roligt att se på film också hur hon utvecklas! Förra filmen var i vecka 21+6 när hon hade hicka och vid den tiden kunde man inte alls se såna här tydliga rörelser.

[videofyme id=”4867619″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats