JANINAS

Kvällsshopping


Jag hann med lite shopping ikväll ändå, även om det såg ut som att jag inte skulle hinna. När Daniel kom hem från jobbet åkte jag med Josefin till Stenhaga och gick i affärerna där. Tanken var ju att jag skulle hitta något att ha på mig på lördag, men det gjorde jag inte. Istället hittade jag det här ovan, + ett halsband. Skjortan var bara för snygg, och riktigt min stil. Den är dessutom mer figursydd än den ser ut på bild, och så tog jag storlek 34 så den inte skulle vara så stor. Naaajs.

Resten av familjen har slocknat för nästan en timme sen, så nu är det bara jag. Ska nog lägga mig snart jag också, ska bara läsa lite bloggar först.

Hörs imorgon! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ELIN

    Hej förlåt att jag bara klampar in och skriver så här, men det är en tjej på en blogg som snackar skit om dig och skriver en massa fula saker om dig och en annan bloggare som har barn, här har du adressen så du kan se http://imgurl=http://upperclass.webblogg.se/images/2011/
    Jag tror det blev rätt nu, ville bara säga det

    JANINA SVARAR: Hej! Det inlägget har jag sett förut, det är ju från 2011 :) Den människan har uppenbarligen ytterst lite att tänka på!

stats