JANINAS

Lagar läxor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Anonym: Tror inte det är en tvättkorg? Vi använder den till Nicolinas lego, fast visst kan man använda den som vad som helst. Den är från Clas Ohlson. Finns även i större storlekar.

 2. Janina svarar

  Lina: Det kan jag göra :) Vi ska dock få nya skåpdörrar till köket nu så småningom så jag tror jag väntar med köket tills dess.

 3. Janina svarar

  Lina: Den frågan har jag faktiskt fått några gånger, och jag kan förstå om folk tycker det ser konstigt ut. Hittills har vi haft så små vardagsrum (vi har ju flyttat några gånger på de senaste 4 åren) så det har helt enkelt inte blivit köpt något bord. Dessutom har vi inte velat ha något när Nicolina varit mindre, det har känts mer praktiskt att ha ett fritt golv istället utan möbler som är i vägen. Nu tänker vi inte alls på att vi inte har något bord, och vi klarar oss bra utan :)

  Hittar vi något litet och fint så skulle vi säkert köpa det, nu när vi har en större lägenhet.

 4. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Haha jag måste bara fråga en ganska konstig fråga :P Varför har ni inget vardagsrums/soffbord? Jag har aldrig varit hemma hos nån som inte har ett bord framför soffan haha. Låter knäppt kanske men var bara tvungen att fråga, vet inte ens om det är vanligare att ha det eller inte :P Där ni bor kanske man inte brukar de? Tolka det inte på fel sätt, jag har bara tänkt på det massa gånger :P Funderade på vart jag skulle sätta min te-kopp på kvällen eller vart jag skulle lägga mina smörgåsar när jag äter framför tv:n om jag inte haft ett bord:P

  Häftiga bilderna var på dina barn och på dig och din syster! Nicolina är verkligen superlik din syster :D

stats