JANINAS

Lägenhetsjakten fortsätter..

Ehm.. jag var just inne på Ikkuna’s hemsida, det är ju en finsk tidning så jag var tvungen att översätta allt i translate.google.

Det stod ju inte vad alla lägenheter kostade, man skulle ringa om man var intresserad, men hur blir det om den man ringer till bara kan finska? Varken jag eller Daniel kan så pass bra finska att vi skulle kunna fråga vad vi undrar..
så jag tror jag håller mig till svenska tidningar, om jag inte hittar något i en finsk tidning som vi förstår oss ritkigt bra på förstås.  
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lien

  Tå ja sökt lägenheitar förra åri så ringd ja nåo åt nagär annonser som va på finsk. å Han kona nåo tala svensk. så do kan jo allti test, å ifall an itt kan na finsk så kan do jo allti lägg på :P

 2. Janina

  Tack för tipset!
  Men vuokrakoti ha vi nåo pråova på, å he e verkligen itt na som vi vill försök mé pånytt :P seinast vi va å sko sii på ein åv teiras lägenhejtar så visa an oss hejlt fejl, å han släppt bara in oss å sedan fåor an iväg på na annat, så vi hadd ingen chans att fråg na frågor.. sedan tå vi försöka ring så fick vi inget svar.
  Så vi ska försök hitt na privat no iställi :)

 3. Elina

  He brukar finnas bra lägenheiter på vuokrakoti.com å tär kan dom no svensk.:) Å så på norma.fi & skv.fi t.ex.^^
  Om man far på vasas heimsido så finns e en heil listo på mang olika företag som hyr ut lägenheiter, ifall ni int ha sitt.^^

stats