JANINAS

Läget just nu

Godmorgon världen!

Andra natten gick lika bra som första, förutom att mina bröst gjorde mer ont inatt än igår. Mjölken har verkligen runnit till ordentligt nu och jag ser för tillfället ut som Pamela Anderson :) Jag hade mjölk så det räckte och blev över med Nicolina och denna gång är det likadant, så skönt!

Eftervärkarna fortsätter att plåga mig varje gång jag ammar. Livmodern drar ju ihop sig snabbare i samband med att man ammar, och ju fler barn man får, desto värre blir eftervärkarna. På sjukhuset ger de värkstillande medicin om man vill ha, den medicinen skulle jag gärna tagit med mig hem. 

Och annars då? Joline har sovit tätt intill mig inatt igen, och imorse när Daniel gått upp med Nicolina tänkte jag att lillan också ville vara vaken en liten stund, men hon somnade bara om efter att jag ammat henne. Jag var så hungrig så jag steg upp och sa åt Daniel att han fick fortsätta sova tills båda ungarna är vakna, så just nu är det bara jag och Nicolina som är uppe.

På tal om Nicolina. Det är många som undrat över hur hon tagit den nya rollen som storasyster, och hittills har hon tagit det både bra och dåligt. Vi kan säga såhär, när Joline ligger ner för sig själv är det jätte roligt att ha en lillasyster men när jag eller Daniel har Joline i famnen så är plötsligt Nicolina en bebis också :) När jag ammar Joline vill Nicolina också vara i min famn, och när hon inte får det så vill hon sutta på Daniels bröst istället, haha!

Men allt är ju så nytt ännu så man måste nog ge Nicolina lite mer tid att vänja sig. Det kommer nog bli bra! :) 

Nu har Joline vaknat så nu är det dags att dra fram bröstet igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats