JANINAS

Låt ledigheten börja

Idag var sista jobbdagen denna vecka, och vi kan nu slappna av och njuta av helgen. Vi har inga speciella planer faktiskt, vädret ser inte ut att bli det bästa så det känns inte så farligt.

Jag hade tänkt gymma ikväll men hade noll motivation och tanken på att tvinga iväg mig själv gjorde mig bara irriterad. Istället är jag SÅ sugen på godis och filmkväll, så efter att ha funderat en stund kom jag överens med mig själv att ikväll får jag njuta av det onyttiga i livet och svettas på gymmet imorgon istället.

Så nu ska vi strax iväg till Jeppis och handla. Väntade med det lite längre än vanligt ikväll så den värsta folkmassan ska hinna åka ut till villorna (sommarstugorna). Sen när barnen somnat ska vi se The Intouchables har vi tänkt. Den har ju riktigt bra betyg på IMDb och att den är baserad på verklighet gör mig riktigt intresserad. Jag älskar såna filmer! Alla förutom vi har förmodligen sett den redan, vi e lite efter som vanligt, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ååh, så fin film! lite långsam i början men när man väl kommer till slutet faller liksom alla bitar på plats, låter klyshigt men du fattar nog när du sett den! :)

stats