JANINAS

Läxor & snöstorm

Det blev inte skrivet något mer än om Nicolinas mat igår, eftersom Daniel satt vid datorn och gjorde läxor från 16:00 – 22:30 (!) Han höll t.o.m. på ännu längre, jag gick och la mig 22:30 och då var han inte färdig ännu. 
Han sa redan efter skolan att han kanske inte hinner gå ut på promenad med mig och Nicolina, eftersom han hade så mycket läxor, men SÅ mycket trodde jag inte att han hade. Hans klass får jullov på fredag, därav de många läxorna. Jag tycker det är rätt så dumt att de sparar allt till sista veckan, han har ju knappt några läxor annars. 

I alla fall, så hade vi lite tråkigt igår kväll, så jag tog fram min resväska och började packa ;D jag älskar att packa, så jag lär nog ta ut alla kläder och vika om allt flera gånger ännu innan vi far.
Sen var jag och Nicolina ut på promenad, det var en så bitande vind så våra näsor och kinder såg ut som tomater.
Sen när vi kom hem så fick hon ta ett riktigt varmt och skönt bad. 
Senare på kvällen började det snöa, mer och mer, till sist var det nästan snöstorm! Det kändes som om vi var inne i en snökula, och såhär såg det ut utanför vårt köksfönster imorse när vi steg upp..


Vilken förändring! :)

Idag är Daniel i skolan från 09 – 14/15, sen klockan 16 ska han fylla på sina tatueringar, det tar ju några timmar så han är förmodligen borta hela dagen. 
Jag och Nicolina ska i alla fall ute i snön senare idag, om hon skulle vara lite äldre så skulle hon vara överlycklig nu :) Det är -11 grader ute, så vi får nog lov att klä på oss riktigt ordentligt.


Nicolina favoritplats :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats