JANINAS

Let the hormones flöda fritt

E på sånt pissigt humör idag. I och för sig är jag alltid det när jag är gravid (värst denna gång), allt och alla är bara så jävla irriterande. Stör mig på att Daniel varit så trött hela veckan och tagit en tupplur i princip varje dag, JAG är trött men vem ska se till så barnen inte river huset om båda sover? Jag skulle visserligen inte sova ändå för SÅ trött är jag inte, men grejen att jag ska ta allt tjat och torka rumpor och servera vatten och trösta samtidigt som jag kokar mat känns inte okej när pappan ligger och snarkar.

Stör mig på det här förjävliga vädret. Vart man än tittar är det bara brunt och grått. Känns som en evighetslång höst bara och denna hösten har varit så fruktansvärd med graviditetsillamående och magsjuka som aldrig velat ta slut. Jag som hade sån julfeelis i oktober, hah, den hann försvinna flera veckor före jul när vädret aldrig kunde bestämma sig. Jag som vanligtvis hatar julen skulle gärna firat den ordentligt nu när jag faktiskt såg fram emot den, nu var jag bara om möjligt mer irriterad när jag vaknade på julafton.

Och så stör jag mig fortfarande på Nykarleby. Har aldrig varit så deprimerad som jag varit detta år som vi bott här, aldrig känt mig så frustrerad över var jag bor, aldrig känt mig så lost. Stör mig på minsta lilla grässtrå som gror här, vill spotta på gatorna och få nervutbrott varje gång jag ska handla och hälften av köplistan inte finns i nån av butikerna. Trivs inte alls. ”Lyckliga staden” in my ass. Inte ens Nicolina vill bo kvar här, hon frågar ofta om vi kan flytta tillbaka till Brändö. Jag vill inget hellre än att flytta tillbaka. Det må vara underbart för andra som bor här, men för oss är det inte alls rätt.

Sen så är jag riktigt ordentligt störd på detta jävla illamående som aldrig vill ge med sig helt. Jag kan känna mig normal i någon dag men så känner jag mig sådär mätt och äcklad av all mat igen i några dagar. Det är såklart inte lika extremt som det var mellan vecka 6-16 ungefär men det vill inte släppa taget helt. Klarar inte av att gå igenom detta en gång till så påminn mig snälla, om jag mot förmodan glömmer efter nåt år.

Skulle kunna fortsätta hela kvällen men jag tror ni fattar pointen. Jag är PISSED.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Det är okej att känna så som du gör, det är okej att ha sämre dagar! Det har vi alla någon gång! Skickar styrke kram härifrån :) Hoppas du har en bättre dag idag Janina.

 2. . Pjumas . ♥

  Kan vara skönt att få skriva av sig ibland, funderar själv på de då ja å ha vari på sånt fittit humör idag, men ja tror att ja bara blir mera sur å bitter om ja försöker ta upp allt igen i ett inlägg.. Försöker få bort alla dom tankarna ja har, för dom personerna ja typ e ”fittiga” på ska ja fira nyår med i övermorgon!!

  Men hoppas att du snart sku börja må bättre (:

 3. Jenny

  Varför flyttar ni inte om ni nu inte alls trivs?

  JANINA SVARAR: För att det är så långt till våra jobb därifrån, vi flyttade ju av den orsaken. Men Daniel försöker få jobb i Vasa och om han får det är det ju perfekt, men det betyder ju inte att vi kommer bo här för resten av livet även om han inte hittar nytt jobb där, men vi vill försöka göra det så bra som möjligt tills vi flyttar tillbaks.

stats