JANINAS

Likheter

Kolla hur lik Nicolina är sin moster! Jag har ju tidigare visat bilder på mig när jag var i Nicolinas ålder, och hon är ju nästan en kopia av mig, men här kan ni ju se att det inte bara är mig hon liknar :) Självklart är hon väldigt lik Daniel också, men det är väl nog håret som gör att hon är mer lik mig i denna ålder. 

Joline då, vem är hon lik? Själv tycker jag att hon är mer lik mig än Daniel, men däremot är hon inte alls lik mig som jag såg ut när jag var bebis. Hennes ögon är i alla fall väldigt lika mina på formen (som de ser ut i dagsläget, när jag var bebis var de ju enorma), Nicolinas ögon är mer lika Daniels. Vi har ganska olika ögon han och jag, han har ganska ”små” och jag har åt det större hållet. 

Jag tycker det är väldigt intressant att se vem våra barn liknar. Nicolina var ju en mini-Daniel när hon var bebis, hon var inte ett dugg lik mig! Men så blev hon äldre och vips så såg man nästan bara en liten Janina i henne. Och så fick vi ju Joline, som var en till mini-Daniel när hon var nyfödd, men ju äldre hon blir, desto mer av mig själv ser jag i henne. Det ändras dock hela tiden!

Om man ser på personligheterna så är Nicolina som mig. Vild, högljudd, envis, bestämd, knasig. Hon har visserligen alltid varit som mig. Joline är mer som Daniel, och jag hoppas att hon fortsätter med sitt lugna tempo. Det är tillräckligt med två av oss i ett hushåll ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Irma

    Det sägs att man är lik sin pappa vid födelse och när man är bebis. Men när man växer upp blir man allt mer lik sin mamma :)

    Mitt fall stämmer det iaf :)

  2. Maija

    Jag tycker de är jättelika. Min lilla dotter på 6 månader vääldigt lik sin pappa och inte alls så lik mig, hon är ljus och blåögd och jag är brunögd så det trodde jag inte. Se efter i min blogg om du vill :)

stats