JANINAS

Lite av varje

Vilket pissväder vi haft sen igår. På kvällen var det snöstorm och idag har det regnat. Så nu är det lagom slaskigt och trevligt där ute. Vi totaldissade därför lekparken och all uteaktivitet och åkte iväg till Hoppis med Carro och Devin, Joline fick dock lämna hemma med pappa. Lite väl mycket folk var det men ungarna fick go nuts och vi mammor fick prata. Så två givande timmar blev det i alla fall!

Efteråt åkte vi hem till Oravais och hälsade på min mor, hon hjälpte mig sy ett par gardiner som vi ska ha i datarummet. Nicolina sprang som vanligt runt på alla fyra och pratade med katterna som om de förstod precis vad hon sa. Men vad vet jag, kanske de förstår.

Vi fick även låna svärföräldrarnas utemöblemang som de inte kommer ha användning av i sommar (vi kom på att det är ganska onödigt att köpa egna när vi ändå tänkt flytta till Sverige nästa sommar), så imorgon ska jag göra i ordning på balkongen, på riktigt. Hoppas stenhårt på att väderleksprognoserna stämmer, så att vi får riktig värme nu i början av nästa vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats