JANINAS

Lite från idag och lite från ikväll

Idag har i princip hela dagen gått åt att städa :)
Roligt, men jobbigt efter några timmar. Eftersom jag inte tränat så speciellt mycket sedan förlossningen, och jag ännu inte har lyckats bli av med den dåliga hållningen som jag fick när jag var gravid, så är min rygg väldigt känslig.
Den blir fort sjuk, och när jag stiger upp på morgonen så tar det SÅ ont att lyfta upp Nicolina ur sin spjälsängen. 
Så att dammsuga är en pina för min rygg, men det måste ju göras. 

Ikväll före vi fick besök av Hanna och Yasmine, så bakade vi äppelpaj :)
Nicolina var nyfiken som vanligt så hon fick vara med. Undrar om hon lärt sig något förutom att deg är gott? ;)

Sen ikväll så hade jag det här på mig ..

T-shirt med Heidi Klum på och ”väst” från Thailand, resten är från Gina Tricot
Så där har ni två klädesplagg till från Thailand :)

Och när jag ändå hade lite extra tid över nu när Hanna och Yasmine åkt hem, så orkade jag ta fram min parfym som jag också köpte i Thailand ..

Miss Dior – Chérie

Den var jag helt galen i när jag köpt den, men nu har jag på nåt sätt tröttnat? Eller inte tröttnat.. men jag är inte lika förtjust längre, men den är nog bra ändå! :)

Man känner sig verkligen rik när man är i Thailand, då man kan köpa parfymer som Dior, Chanel, Gucci och Lacoste, för endast 4 €.
Ångrar mig faktiskt lite att jag inte köpte fler, för det fanns många som jag gillade, men det kan vi ju inte göra något åt nu!

I alla fall så var det riktigt roligt ikväll :) 
Yasmine har blivit så stor! Duktig att hålla upp huvudet är hon också, så det tar nog inte länge innan hon sitter helt själv ;)
Nicolina var rätt så blyg fastän vi var här hemma, men det tror jag nog att hon kommer vara tills Yasmine blir lite äldre och mer som en lekkompis. 

Imorgon har jag absolut inget jag måste göra, och idag har det ju varit rätt så stressigt, så imorgon funderar jag på att jag och Nicolina ska ta en dag på stan. 
Bara ta det lugnt och gå runt och titta i affärer, utan något som måste köpas. Det var länge sen vi gjorde det sist, och ärligt talat så saknar jag det .. Daniel slutar dessutom först klockan 15 så vad ska vi annars hitta på?
Hemma sitter vi nog tillräckligt många dagar i veckan. 

Vi får se hur det blir. Nu ska jag ha ansiktsmask och umgås med Daniel lite innan det är läggdags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisette

    har lite brått och hinner tyvärr inte läsa ditt inlägg men som tur är lägger du alltid upp fina bilder och måste kommentera om att det är ju den finaste tjejen som sitter på egen stol och hjälper mamma att baka =)

  2. mikon

    Miss Dior-chérie..var jag oxå helt galen i då jag såg flaskan å kände den goda parfymen..men efter ett tag så tröttnade jag oxå på den parfymen :( men efter ett halvår var den pop på nytt :)

stats