JANINAS

Lite uppdatering

Daniel ringde åt mig för lite mer än en timme sen, tydligen kommer han hem redan nu på fredag! 

Vi stannar i Oravais denhär helgen för det blir så stressigt att åka till stan på lördag när han ska ner tillbaks redan på söndag, så vi tar det lugnt här istället denhär gången. 
Han sover hemma hos mig båda nätterna. 
På lördag ska jag på min kusins bröllop, men jag far bara på själva vigseln så han får ha lite ensamtid med Nicolina så länge. 
Nu är klockan 21:28 och jag ska fara och sova redan, jag har huvudvärk. 
Dessutom går ju tiden så mycket fortare när man sover, så mittiallt är det fredag!   
Gonatt.
  
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina

  Okej, det var ju skönt att få höra :)

  Men va kul att du valt att behålla barnet! :)
  Pengarna är inte så stort problem för oss, i alla fall inte för mig, vad jag har uppfattat så får man mer pengar som minderårig mamma än om man är myndig.
  Jag får bostadsbidrag (det varierar ju på hur dyr hyra man har), föräldradagspenning (15 €/dag, det får man från att babyn är född om jag inte minns fel?), barnbidrag (100 €/månad) och om du tar hand om barnet på egen hand utan pappan så får du ännu ensamförsörjartillägg (46 €/månad).
  Daniel får inget stöd alls som har med Nicolina att göra, och jag får ju förstås barnpension tills jag fyller 18 (260 €/månad) eftersom min pappa är död.
  Så i vårt fall är det jag som har pengarna tills vidare :P

  Grattis till den kommande babyn och hoppas allt går bra för er i framtiden! :)

 2. Anonym

  Hej! de har lagat det mycket lättare för pojkarna i armén nu för tiden, pga att det är så många som tar civiltjänst! Min pojkvän kom ut i Juli och han var aldrig fast mera än en helg åt gången :) och det var inte många helger han satt inne!

  Jag har en fråga också.. Jag fyller snart 17 år och är gravid. Det är ju som en självklarhet för mig att behålla barnet. Men ekonomin vet jag inte hur jag ska klara.. Så jag undrar hur får ni ihop det med lägenhet,kläder,räkningar,mat osv? Jag förstår att det kanske är lite privat det här med er ekonomi.. men det skulle vara jättesnällt om du kunde svara på frågan för jag vet inte hur vi ska få ihop det!

  du har en bra blogg och verkar vara en suverän mamma :)

stats