JANINAS

Lördag

Dagen började 07:40
Jag och Nicolina steg upp och gjorde allt vi brukar göra, bytte blöja, åt frukost, lekte och kramades.
Jag trodde inte att hon skulle vilja sova förrän efter lunchen idag, men när mjölkflaskan var tom blev hon grinig och bara gnuggade sig i ögonen, så hon fick lägga sig ute i vagnen och slumra tills det är dags för lunch.  
Det var ju rätt så tur ändå, att hon sover nu menar jag, för då kommer hon vara pigg och vaken när jag ska iväg 13:30 till storasyster Jessica och fixa min frisyr, kvällen till ära. 
Det är alltid knepigt när vi ska iväg någonstans mitt i Nicolinas middagsvila, eftersom Daniel måste skjutsa mig. Det kommer verkligen underlätta vår vardag när jag också får körkort! 
Då får jag skjutsa mig själv dit jag ska, och Daniel får stanna hemma med Nicolina. 

Efter frissa besöket åker vi iväg till Oravais.
Nicolina ska sova hos mamma inatt, första gången hon sover utan oss. Jag känner på mig att det kommer gå jättebra, mamma har ju massa kissor så Nicolina kommer säkert inte ens märka att vi är borta.
Så imorgon får jag en sovmorgon, min första sovmorgon sedan Nicolina föddes, ÄNTLIGEN! Detta har jag sett fram emot, faktiskt så ser jag lika mycket fram emot en sovmorgon som jag ser fram emot mitt första krogbesök, kanske t.o.m. lite mer. 
Fastän jag inte är en sån som sover till 12, men att få vakna av sig själv är väldigt sällsynt när man har en bebis, så det ska bli jäkligt skönt.

Därför tänker jag inte dricka nästan något alls ikväll och åka hem rätt så tidigt, för jag vill inte förstöra min lediga natt/morgon, haha. Hur många prioriterar sömn när de ska ut fira sin 18 års dag? 

Nu ska jag skriva upp Nicolinas rutiner så det blir lättare för mamma, sen ska jag väcka Daniel och slänga mig i duschen. 
Jag skriver antagligen något ännu ikväll, förmodligen medföljer någon bild också. 


Nicolina äter gröt, haha! :D
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats