JANINAS

Lördag

Vi har haft en riktigt härlig dag. Jag lagade hemgjord pizza till lunch som vi åt ute på balkongen, sen gick vi till lekparken och var där ett tag. Så roligt att vara ute tillsammans hela familjen! Just nu längtar jag riktigt mycket tills Daniel får semester.

Nu ska vi kolla några Friends avsnitt innan jag går och lägger mig. Daniel sov någon timme nu ikväll eftersom han hade sån huvudvärk från allt pollen (det är nu när det värsta för mig är över som han han har det värst, eftersom han reagerar mest på gräs), så han lär inte kunna somna ännu på några timmar.

Trevlig kväll kära vänner! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Nej vilka härliga foton :) Och du har tydligen fått göra Nicolinas hår mer och mer på sistone! Hur är det med hennes läpp förresten? Är den bättre?

    JANINA SVARAR: Tack! :) Hon har nog blivit mer samarbetsvillig nu, och går med på att ha frisyr när vi är ute. Hennes läpp är fortfarande svullen och hacket har blivit en stor uppsvälld vit blåsa, men det borde läka ganska bra med tanke på att såret är innanför läppen. Hon verkar heller inte ha sjukt, förutom när hon ska borsta tänderna, så det är väl inte så farligt som det ser ut!

stats