JANINAS

Lördag

Klockan 07:59 vaknade jag imorse, pigg efter 8 timmars sömn. 
Jag smög upp ur sängen och gick ut till köket, tog fram mitt recept-häfte och började på med mockarutorna. 
När de var i ugnen så lagade jag min morgongröt och åt sålänge jag väntade på att rutorna skulle bli färdiggräddade. 
Med frukost i magen och mockarutor på köksbänken slängde jag ut mattorna på balkongen, sen började jag torka damm, tog fram dammsugaren och dammsög hela lägenheten, skurade golvet och tvättade wc’n. 
När allt var färdigt var klockan 10:30, då väckte jag Daniel. Han fyller nämligen hela 20 år imorgon så därför passade jag på att städa nu, så behöver jag inte stressa med det sen ikväll när Nicolina är här. 
För ikväll ska jag baka tårta och blanda ihop glasyr till mockarutorna, Daniel själv får bestämma vad han vill ha på tårtan och så ska jag försöka uppfylla hans önskan, så det ska bli väldigt intressant att se hur den börjar se ut! haha :)

För att inte vara alltför snäll så sparade jag disken åt Daniel, så när han ätit frukost ska han diska, sen åker vi in till stan och går runt där en stund innan vi hämtar vår Nicolina.

Nu innan jag går ska jag ge er läsare chansen att få se Nicolinas första steg som hon tog igår :) eller okej, man kanske inte kan kalla det hennes första steg när hon går med gå-vagnen, men hennes första steg med gå-vagnen är det i alla fall!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. cillon

    aaaw va sött! =)
    i framtidin kommer nicolina säkert ti tyck om att ni filma on såje mutchi.. ( kanske on kommer ti tyckt att e je pinsamt me vissa saker å ;) )

stats